Bestel nu uw Hörmann actiedeur inclusief montage!

Welke nieuwe garagedeur past het beste bij jouw woning?

Ben je op zoek naar een nieuwe garagedeur, maar ben je benieuwd welk type deur bij jouw woning en wensen past? In deze blog helpen we je op weg. Het is verstandig om de keuze te baseren op de reden waarvoor je de garage wilt gebruiken. Gebruik je de garage voornamelijk als opslagruimte of is het een extra ingang naar jouw woning?

 

Garage als opslagruimte


Veel mensen gebruiken hun garage als opslagruimte voor hun gereedschap, tuinmeubelen en fietsen. Wanneer je een grotere garage hebt, kun je de garage ook gebruiken om je auto te parkeren.

 

Garage als parkeerplek van je auto


Als je de garage gebruikt als parkeerplek voor je auto, is het fijn dat je een efficiënte garagedeur koopt waar je veel ruimte mee bespaart. Een sectionaaldeur is daarom een goede optie. Een sectionaaldeur kan in een rechte lijn omhoog geduwd worden. Hierdoor is er geen ruimte nodig voor de zwaai die een garagedeur in zijn geheel wel zou hebben. 

 

Garage als opslagplek voor fietsen


Wanneer je de garage gebruikt als opslag voor de fietsen, is het prettig als de garage een kleinere loopdeur heeft. Wij raden dan ook de garagedeur met loopdeur aan. Met deze garagedeur is het niet nodig om de hele garage te openen, omdat je de normale deur kunt gebruiken. Je bespaart hiermee warmte in de garage. 

 

gd

 

Garage als extra entree


Veel garages grenzen aan de woning en worden daarom gebruikt als extra ingang naar het huis. Is dit bij jou ook het geval? Dan raden we een garagedeur met loopdeur aan. De normale deur in de garagedeur open je gemakkelijk, waarna je het huis kunt betreden. Wanneer je kiest voor deze nieuwe garagedeur, profiteer je ook van extra goede isolatie. Aangezien je niet de gehele garagedeur hoeft te openen, houd je de warmte beter binnen de garage en dus beter in jouw woning. 

 

Match de garagedeur met uw woning


Wanneer je een nieuwe garagedeur aanschaft, is het belangrijk dat de garagedeur past bij je garage en woning. Een garagedeur is namelijk een investering waar je jarenlang van kunt genieten. 

 

Bestel eenvoudig een nieuwe garagedeur


Bij Bestelgaragedeur maken wij jouw garagedeur geheel op maat. Hierdoor kun je uit verschillende garagedeuren kiezen en bepaal jij zelf de profilering en de kleur. Heb je  nog vragen over jouw nieuwe garagedeur? Neem dan gerust contact met ons op.