Op dit moment hebben we in verband met de sancties in Wit-Rusland te maken met leverproblemen. Hierdoor kunnen we helaas niet onze gewenste leverdatum nastreven.

Welke nieuwe garagedeur past het beste bij uw woning?

Bent u op zoek naar een nieuwe garagedeur, maar weet u nog niet zeker welk type deur bij uw woning en wensen past? In deze blog helpen we u op weg. Wanneer u op zoek bent naar een nieuwe garagedeur, is het verstandig om de keuze te baseren op hetgeen waarvoor u de garage wil gebruiken. Gebruikt u de garage voornamelijk als opslagruimte, of is het een extra entree naar uw woning? 

 

Garage als opslagruimte

Veel mensen gebruiken hun garage als opslagruimte. Zo is het niet gek om hier uw gereedschap, tuinmeubelen en fietsen op te bergen. Wanneer u een wat grotere garage heeft, kunt u de garage ook gebruiken als parkeerplek van uw auto. 

 

Garage als parkeerplek van uw auto

Wanneer u uw garage gebruikt als parkeerplek van uw auto, is het fijn dat u een efficiënte garagedeur koopt waar u ook nog eens veel ruimte mee bespaart. Een sectionaaldeur is daarom een goede nieuwe garagedeur. Een sectionaaldeur kan in een rechte lijn omhoog geduwd worden. Hierdoor is er geen ruimte nodig voor de zwaai die een garagedeur in zijn geheel wel zou hebben. 

 

Garage als opslagplek voor fietsen

Wanneer u met gemak uw fietsen in en uit de garage wilt halen, raden we een garagedeur met loopdeur aan. Met deze garagedeur is het niet meer nodig om de gehele garagedeur te openen. U kunt namelijk van buitenaf de garage betreden, aangezien er een normale deur is verwerkt in de garagedeur. 

 

Garage als extra entree

Veel garages grenzen aan de woning en worden daarom gebruikt als extra entree naar het huis. Is dit bij u ook het geval? Dan raden we een garagedeur met loopdeur aan. De normale deur in de garagedeur opent u gemakkelijk, waarna u het huis kunt betreden. Wanneer u kiest voor deze nieuwe garagedeur, profiteert u ook van extra goede isolatie. Aangezien u niet de gehele garagedeur hoeft te openen, houdt u de warmte beter binnen de garage en dus beter in uw woning. 

 

Match de garagedeur met uw woning

Wanneer u een nieuwe garagedeur aanschaft, is het belangrijk dat de garagedeur past bij uw garage en uw woning. Een garagedeur is namelijk een investering waar u jarenlang van kunt genieten, waardoor u natuurlijk wel wil dat de deur bij uw woning past. 

Heeft u een woning in een klassieke of monumentale sfeer? Dan is een cassettedeur de perfecte oplossing voor u. Deze garagedeur heeft een luxueus uiterlijk door de vlakverdeling. Denk bij uw nieuwe garagedeur ook aan de profilering en de kleur van de deur. 

 

Bestel eenvoudig een nieuwe garagedeur

Bij Bestelgaragedeur maken wij uw garagedeur geheel op maat. Hierdoor kunt u uit verschillende garagedeuren kiezen en bepaalt u zelf de profilering en de kleur. Wilt u een sectionaaldeur met loopdeur? Of een elektrische garagedeur? Wij realiseren het voor u. Heeft u nog vragen over uw nieuwe garagedeur? Neem dan gerust contact met ons op.