Configurator Garagedeuren

In de configurator hieronder kun je zelf je garagedeur samenstellen. De configurator helpt je stap voor stap om keuzes te maken over kleuren, afmetingen en bedieningen. Zo stel je eenvoudig en snel jouw unieke garagedeur samen!

We kunnen ons voorstellen dat je nog vragen hebt. Neem gerust contact met ons op, zodat wij je vragen kunnen beantwoorden. Op basis van wat je invult invult in de configurator, wordt een prijs weergegeven. Let op! Wij doen altijd nog een check.

Volgende stap

Komt u er niet uit?

Stuur jouw ingevulde antwoorden door en laat je gratis terugbellen voor advies op maat Terugbelverzoek indienen

Komt u er niet uit?

Stuur jouw ingevulde antwoorden door en laat je gratis terugbellen voor advies op maat Terugbelverzoek indienen

Jouw garagedeur samenstellen


Ben je op zoek naar een garagedeur op maat? Bestel deze dan gemakkelijk met onze configurator. Wij maken verschillende soorten garagedeuren op maat. 

 

Soorten garagedeuren

Bij Bestelgaragedeur.nl bieden wij diverse garagedeuren aan. Zo hebben we standaard sectionaaldeuren met handbediende deur of een elektrische uitvoering. Verder hebben wij nog garagedeuren met loopdeur en prestige deuren. 

 • Sectionaaldeur
  Een sectionaaldeur kenmerkt zich door de delen waaruit de garagedeur is opgebouwd. Waar een 'normale' garagedeur één geheel is, heeft de sectionaaldeur een horizontale verdeling met vlakken/panelen. 
   
 • Garagedeur met loopdeur ISO en ISO+
  Een garage kan voor van alles gebruikt worden. Als stallingsruimte voor fietsen, de auto of als opslag-of werkruimte. Mocht dit het geval zijn, dan is het handig als er een loopdeur in de garagedeur is verwerkt. Zo kun je de garage ook uit zonder de hele deur te openen. Het verschil tussen ISO en ISO+ is de paneeldikte. De garagedeur met loopdeur ISO+ is beter geïsolereerd en wordt aangeraden voor garages die als opslag of werkruimte worden gebruikt.
   
 • Prestige deur
  Onze prestige garagedeuren zijn kwalitatieve garagedeuren van Alutech. Ze hebben uitstekende afsluiting en hoge windbestendigheid. Wat energiebesparing betreft zijn prestige deuren vergelijkbaar met een bakstenen muur. Hierdoor blijft de temperatuur in de garage het hele jaar goed.

 

 

Bestellen met de configurator


De eerste stap in de configurator is de paneelopties, hier kies je een van de verschillende soorten garagedeur. Vervolgens kies je de profilering, hier wordt een keuze gemaakt uit de vier paneelstructuren: S-profilering, M-profilering, L-profilering of Microwave profilering. Afhankelijk van het paneel dat je kiest, horen hier een aantal standaard RAL-kleuren bij. Alle andere RAL-kleuren zijn mogelijk tegen een meerprijs.

Bij het tweede gedeelte van de configurator gaat om de maatvoering van de garagedeur. Weet je niet (zeker) wat de afmetingen zijn van jouw garagedeur? Dan kun je gebruik maken van onze gratis inmeetservice. Onze ervaren adviseurs meten de garagedeur op en geven advies op locatie.

Bij de laatste stap kies je de bediening en worden onder andere keuzes gemaakt over de handgrepen en ontgrendeling.
 

 

Kosten van de garagedeur


De kosten van de deur zijn afhankelijk van de keuzes die je maakt in de configurator. Terwijl je opties aanklikt, verandert de prijs aan de rechterkant van het scherm. Bij ons krijg je een topkwaliteit garagedeur tegen een zeer scherpe prijs. Wil je de kwaliteit van onze deuren eerst zelf beoordelen? Je bent welkom in onze showroom. Hier staan verschillende deuren opgesteld en hier ontvang je advies van onze collega's!