Bestel nu uw Hörmann actiedeur inclusief montage!

Werkwijze

Inmeten


Het is mogelijk om je garagedeur zelf in te meten, maar wij bieden ook een inmeetservice. Dan weten we zeker dat de garagedeur de juiste perfect past! Als je door ons in laat meten nemen we contact met je op om een afspraak te plannen. Onze adviseur komt bij je langs om de garagedeur in te meten en geeft meteen advies op basis van jouw wensen. Maak hier een afspraak om de garagedeur te laten inmeten.
 

Garagedeur zelf inmeten

Om de deur te kunnen plaatsen is er rondom de opening een bepaalde ruimte nodig. Zo moet de garage diep genoeg zijn om de deur volledig te kunnen openen en ook aan de zijkanten is extra ruimte nodig. In de afbeelding hiernaast ziet u een overzicht van de maten die u minimaal nodig heeft rondom de deur. Alle garagedeuren worden persoonlijk voor u op maat gemaakt. We houden daarbij wel altijd ruimte met een speling van 5 mm. Heeft u bijvoorbeeld de opening opgemeten en komt u op een breedtemaat van 1873 mm, dan krijgt u een deur van 1875 mm. En bij een breedte van 3507 mm, krijgt u een deur van 3510 mm. Bij de deuren met cassetteprofilering gaan de hoogtematen met staffels van 25 mm omhoog.

 

 

zelf garagedeur inmeten

 

minimale maten voor garagedeur

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Advies en offerte


Aan de hand van jouw wensen en de afmetingen adviseren wij je graag over onze garagedeuren en de mogelijkheden. We stellen dan een passende offerte op die je van ons per mail ontvangt. Nadat je akkoord hebt gegeven op de offerte gaan we voor je aan de slag. Zodra de garagedeur klaar is, nemen we contact op om een afhaal-, bezorg- of montagemoment te plannen.
 

monteren garagedeur


Montage afspraak


Als je de garagedeur wilt laten monteren, nemen we contact met je op voor een montageafspraak. Eventueel verwijderen we dan ook de oude garagedeur en zorgen we dat deze op de juiste manier wordt afgevoerd. Om ons werk goed te kunnen doen, zijn er een aantal dingen van belang: 
 

  • De opening waar de garagedeur komt moet vrij te bereiken zijn en zonder obstakels. We hebben wat ruimte nodig om de werkzaamheden ten uitvoer te brengen.
  • De vloer dient vlak te zijn.
  • Het aanleggen van het stroompunt voor de motor is niet inbegrepen. Het stroompunt moet voorafgaand aan de montage gerealiseerd zijn.
  • Voor de rails en de motoraandrijving (bij elektrische variant) moet naast de opening en aan het plafond stabiele bevestigingspunten aanwezig zijn.

Indien wij deze extra werkzaamheden nog ter plaatse moeten uitvoeren, zijn wij genoodzaakt hiervoor extra kosten in rekening te brengen.

We werken alleen met ons eigen vakkundige montageteam zodat we zeker weten dat we een goed eindresultaat afleveren. Als de klus afgerond is zorgen we ervoor dat we de werkruimte rondom de garagedeur netjes en schoon achterlaten. Wil je gebruik maken van onze montagediensten? De kosten van het bezorgen en monteren zie je bij het afronden van de bestelling.

Maak een montage afspraak