Bestel nu uw Hörmann actiedeur inclusief montage!

Retourneren

De garagedeur die je via Bestelgaragedeur.nl koopt, wordt volgens de door jou ingevoerde specificaties op maat gemaakt. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief. Wil je er zeker van zijn dat je de juiste garagedeur bestelt? Maak dan gebruik van onze inmeetservice!

 

Het retourneren van een voorraadartikel (zoals bijvoorbeeld een stalenwaaier) 


Je heb het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van jou thuis naar Bestelgaragedeur.nl zijn voor eigen rekening.

Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via contact@bestel-garagedeur.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde bedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Wij raden aan om bij het postkantoor of het verzendbedrijf een bewijs van afgifte te vragen waarop de barcode van de retourzending staat.

 

Herroepingsformulier


Betreft het artikel dat je wilt terugsturen een voorraadartikel? Dan kun je er ook voor kiezen om gebruik te maken van een herroepingsformulier. Download hier het herroepingsformulier.

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op of lees onze algemene voorwaarden.