Bestel nu uw Hörmann actiedeur inclusief montage!

Veelgestelde vragen

Wat is de isolatiewaarde van jullie sectionaaldeuren?

De thermische isolatie van onze garagedeuren zijn: 0,74m2 °C/W (ISO) en 1,00m2 °C/W (ISO+). Het ISO paneel is 40mm dik en het ISO+ paneel is 45mm dik. Dit komt overeen met een ca. 550mm bakstenen muurdikte of ca. 600mm bakstenen muurdikte. Daarnaast zijn onze garagedeuren voorzien van een tochtstrip rondom de opening. Dit zorgt ervoor dat de garagedeur helemaal tocht- en winddicht is.

Zijn jullie deuren handmatig en elektrisch te realiseren?

Onze garagedeuren zijn handmatig en elektrisch te realiseren. Beide opties zijn hierin mogelijk. Stel hier eenvoudig uw handmatige of elektrische garagedeur samen.

Wat voor aandrijvingen gebruiken jullie?

Wij bieden de ketting en riemaandrijving aan. Elke aandrijving heeft hierin zijn voordelen. De kettingaandrijving is sterker, maar maakt een hoop lawaai. De ketting rammelt tegen de behuizing van de motorrail aan. Bij de riemaandrijving wordt er een sterke riem gebruikt en de aandrijving is ook een stuk geruislozer.

Hebben jullie zelf een montageteam of wordt dit uitbesteed?

Wij besteden onze montagewerkzaamheden uit aan onze eigen montage B.V. Hier werkt een divers team met een groot aantal monteurs met jarenlange ervaring in het monteren van zonwering, rolluiken en garagedeuren.

Wat zijn de levertijden van jullie garagedeuren?

Onze levertijden duren 6-8 weken. In sommige perioden kan er een afwijkende levertijd zijn. Dit kan komen door verschillende redenen. Neem contact met ons op om te vragen naar de huidige levertijden.

Wat zijn de mogelijkheden bij een garagedeur met loopdeur?

Bij een garagedeur met loopdeur zijn er de volgende dingen mogelijk:
- Een garagedeur met loopdeur waarbij een lage drempel is toegepast;
- Een garagedeur met loopdeur waarbij een hoge drempel is toegepast;
- Bij de loopdeuren zijn er verschillende vergrendelingen mogelijk.

Is het mogelijk om de garagedeur zelf te monteren?

Het is zeker mogelijk om de garagedeur zelf te monteren. Elke garagedeur is voorzien van een handleiding voor montage. Daarnaast kunt u op onze website ook een filmpje vinden waarin de montage stap voor stap wordt uitgelegd.

Kunnen wij de garagedeur zelf inmeten?

Het is mogelijk om de garagedeur zelf in te meten. Zie hiervoor onze inmeetinstructie. Mocht u hier zelf niet uitkomen? Maak dan gebruik van onze inmeetservice.

Kan er op elk materiaal gemonteerd worden?

De garagedeuren kunnen op de meeste materialen gemonteerd worden. Voor elk verschillend materiaal zullen wel andere schroeven gebruikt moeten worden.