Bestel nu uw Hörmann actiedeur inclusief montage!
Volgende stap

Komt u er niet uit?

Stuur jouw ingevulde antwoorden door en laat je gratis terugbellen voor advies op maat Terugbelverzoek indienen

Komt u er niet uit?

Stuur jouw ingevulde antwoorden door en laat je gratis terugbellen voor advies op maat Terugbelverzoek indienen

Jouw garagedeur samenstellen


Ben je op zoek naar een garagedeur op maat? Bestel deze dan gemakkelijk met onze configurator. Wij maken verschillende soorten garagedeuren op maat. 

 

Soorten garagedeuren

Bij bestelgaragedeur.nl bieden wij diverse garagedeuren aan. Zo hebben wij sectionaaldeuren, openslaande deuren, kanteldeuren en roldeuren

 • Sectionaaldeur
  Een sectionaaldeur kenmerkt zich door de sandwich delen waaruit de garagedeur is opgebouwd. Waar een ‘normale’ garagedeur één geheel is, heeft de sectionaaldeur een horizontale verdeling met panelen.
   
 • Openslaande garagedeur

  Een openslaande deur wordt aangeboden in verschillende varianten. Deze kunnen we volledige geïsoleerd leveren (kozijn + deurvlak), gedeeltelijk geïsoleerd (deurvlak), of niet geïsoleerd.
  Vraag advies voor de beste oplossing in uw situatie.

 • Kanteldeur
  Kanteldeuren zijn één van de meest populaire garagedeuren. vanwege de eenvoudige constructie en bewezen mechanische oplossing is deze in vele situaties toe te passen.
   
 • Roldeur
  Roldeuren zijn opgebouwd uit een gesloten kast en aluminium looprails. Standaard zijn deze voorzien van een elektrische bediening. De roldeur kenmerkt zich door het oprolbare pantser. Lamellen in profielhoogtes van 77mm of 100mm.

 

 

Bestellen met de configurator


De eerste stap in de configurator is de paneelopties, hier kies je een van de verschillende soorten garagedeur. Vervolgens kies je de profilering, hier wordt een keuze gemaakt uit de vier paneelstructuren: S-profilering, M-profilering, L-profilering of Microwave profilering. Afhankelijk van het paneel dat je kiest, horen hier een aantal standaard RAL-kleuren bij. Alle andere RAL-kleuren zijn mogelijk tegen een meerprijs.

Bij het tweede gedeelte van de configurator gaat om de maatvoering van de garagedeur. Weet je niet (zeker) wat de afmetingen zijn van jouw garagedeur? Dan kun je gebruik maken van onze gratis inmeetservice. Onze ervaren adviseurs meten de garagedeur op en geven advies op locatie.

Bij de laatste stap kies je de bediening en worden onder andere keuzes gemaakt over de handgrepen en ontgrendeling.
 

 

Kosten van de garagedeur


De kosten van de deur zijn afhankelijk van de keuzes die je maakt in de configurator. Terwijl je opties aanklikt, verandert de prijs aan de rechterkant van het scherm. Bij ons krijg je een topkwaliteit garagedeur tegen een zeer scherpe prijs. Wil je de kwaliteit van onze deuren eerst zelf beoordelen? Je bent welkom in onze showroom. Hier staan verschillende deuren opgesteld en hier ontvang je advies van onze collega's!