Helaas kunnen wij door de huidige sancties momenteel geen garagedeuren leveren. 

Volgende stap

Komt u er niet uit?

Stuur uw ingevulde antwoorden door en laat u gratis terugbellen voor advies op maat Terugbelverzoek indienen

Komt u er niet uit?

Stuur uw ingevulde antwoorden door en laat u gratis terugbellen voor advies op maat Terugbelverzoek indienen

Sectionaaldeuren

Bent u op zoek naar een garagedeur die voorzien is van alle gemakken? Dan is een sectionaaldeur de juiste keuze voor u. Een sectionaal garagedeur is opgedeeld in verschillende secties. Deze secties zijn panelen die aan elkaar vastzitten. Doordat de deur is opgedeeld in stroken die aan elkaar vastzitten, kan de deur in een rechte lijn omhoog geduwd worden. 

Voordelen van een sectionaaldeur

Er zitten meerdere voordelen aan een sectionaaldeur. Het bespaart ruimte, is veilig en zorgt voor uitstekende isolatie. 

Bespaar ruimte

Zoals genoemd bespaart een sectionaaldeur ruimte. De aan elkaar bevestigde panelen zorgen ervoor dat de deur omhoog geduwd kan worden zonder dat er ruimte nodig is voor de zwaai die een garagedeur in zijn geheel wel zou hebben. U kunt dus gerust uw auto of fiets dichtbij de deur zetten. Hetzelfde geldt voor de garage zelf: u kunt namelijk alle beschikbare ruimte van de garage gebruiken. U geniet dus van optimale ruimtebesparing met een sectionaal garagedeur.

Veilige garagedeur

Doordat de deur niet naar de buitenkant zwenkt, is een sectionaaldeur ook een stuk veiliger. Waar een zwenkende garagedeur voor ongelukken kan zorgen, is een sectionaal garagedeur een stuk veiliger. De deur maakt namelijk geen zwaai, waardoor u hem zonder problemen kunt openen en sluiten.

Goede isolatie

De sectionaaldeuren van Bestelgaragedeur zijn uitgerust met rubberen lagen aan de onderkant en zijkanten van de deur. Door deze rubberen lagen en de panelen die in elkaar schuiven wanneer u de deur sluit, wordt de garage hermetisch afgesloten. Hierdoor komt er geen kou in uw garage. Dit scheelt u veel energiekosten. Een sectionaal deur houdt de garage ook koel in de zomer, aangezien de warmte niet goed de garage in kan komen.

Geen last meer van vocht en stof

Een sectionale garagedeur houdt niet alleen de kou en hitte buiten, maar ook stof en vocht. Aangezien het systeem op maat wordt gemaakt, sluit de sectionaaldeur goed af. Zo voorkomt u dat vuil of water de garage in kan lopen op het moment dat het weer slecht is.

Waardestijging van uw huis

Een ander voordeel van sectionaal garagedeuren is dat ze de waarde van uw huis verhogen. Een oude garagedeur doet namelijk niet veel goeds voor uw huis. Een strakke sectionale garagedeur doet dat wel. Uw huis krijgt een moderne uitstraling en wordt daarnaast ook duurzamer door de goede isolatie.

Handmatige bediening of elektrische bediening

Bij Bestelgaragedeur kunt u zowel kiezen voor handmatige bediening als elektrische bediening. Wilt u vanuit de auto de garagedeur openen? Dan raden we een automatische sectionaaldeur aan. Kies voor de elektrische bediening en open de deur met een handige afstandsbediening. Met één druk op de knop kunt u de deur van buitenaf of van binnenuit openen.

Montage van de sectionaal garagedeur

U kunt ervoor kiezen om zelf de sectionale garagedeur te monteren, maar het is ook mogelijk om de montage aan ons uit te besteden. Ons diverse team bestaat uit monteurs met jarenlange ervaring in het monteren van garagedeuren. Zij zorgen ervoor dat alles na de montage naar behoren werkt.

Bestellen met de configurator

U kunt eerst kiezen uit vier diverse paneelstructuren: S-profilering, M-profilering, L-profilering of Microwave profilering. Afhankelijk van het paneel dat u kiest, horen daar een aantal standaard RAL-kleuren bij. Daarnaast is elke andere RAL-kleur mogelijk, alleen rekenen we hiervoor een meerprijs. 

Vervolgens voert u de maat van de garagedeur in. Weet u niet wat de afmetingen zijn van uw garagedeur en of dit past in uw situatie? Maak gebruik van onze inmeetservice en wij geven u persoonlijk advies. Bij de laatste stap kunt u aangeven welke bediening u wenst. 

Kosten van de sectionaaldeur

De kosten van de sectionaaldeur zijn afhankelijk van de keuzes die u maakt in de configurator. Bij ons krijgt u een topkwaliteit garagedeur tegen een zeer scherpe prijs. Wilt u eerst de kwaliteit van onze deuren zelf beoordelen? U bent welkom in onze showroom. In de showroom staan verschillende typen deuren opgesteld. Onze collega’s staan voor u klaar om u van deskundig advies te voorzien!