Bestel nu uw Hörmann actiedeur inclusief montage!

Service & Garantie

Bij Bestelgaragedeur.nl staan wij garant voor kwaliteit en tevredenheid. Wij begrijpen dat de aanschaf van een garagedeur een belangrijke investering is en we willen ervoor zorgen dat jij zorgeloos kunt genieten van jouw aankoop. Daarom bieden wij een uitgebreide service en garantie op onze producten. Ben jij toch niet helemaal tevreden over je garagedeur? Neem contact met ons op, dan proberen we samen een passende oplossing te vinden!

 

Onze service
 

  • Deskundig adviesOns team van ervaren adviseurs staat klaar om jou te helpen bij het maken van de juiste keuze voor jouw garage. We bieden deskundig advies om ervoor te zorgen dat jij de deur krijgt die aan jouw wensen voldoet.
  • Inmeetservice: Om helemaal zeker te zijn van de afmetingen komen onze collega's graag op locatie om de garagedeur in te meten. Zij nemen dan meteen kleurstalen mee zodat jij de kleur van je garagedeur kunt kiezen.
  • Montageservice: Wij willen onze klanten volledig ontzorgen en bieden daarom professionele montage van jouw garagedeur door onze gekwalificieerde monteurs. Zo ben jij verzekerd van een perfecte montage!
  • Onderhoudsadvies: We voorzien je van handige tips en advies voor het onderhoud van jouw garagedeur, zodat deze jarenlang in optimale staat blijft functioneren. 
     

Fabrieksgarantie op de deuren

Op onze garagedeuren krijgt u een garantie van:

- 10 jaar garantie op de lak van de panelen.
- 5 jaar garantie op onderdelen*
- 2 jaar garantie op arbeid**
- 2 jaar garantie op de goede werking van het product.

* De garantie van de deuren is apart van de garantie op elektrische bedieningen.
** De garantie op arbeid geldt alleen in Nederland.


 

Garantie op de motoren

Levigato
De garantie op een Levigato motor is 3 jaar.

Somfy RTS
Somfy RTS geeft 5 jaar productgarantie op alle
motoren en besturingen.

Somfy io
Somfy io geeft 5 jaar productgarantie op alle
motoren en besturingen.


 

retourneren icoon

Retourneren

Uw garagedeur is een maatwerk product en helemaal naar uw wensen samengesteld. Daarom kunt u de deur niet retourneren, tenzij er sprake is van tekortkomingen in de kwaliteit of afwerking.
Wilt u er zeker van zijn dat u de juiste deur bestelt? Lees dan onze inmeetinstructie of laat uw situatie inmeten door ons. Lees hier meer over retourneren of bekijk de algemene voorwaarden.


 

klacht icoon

Klachten

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door ons klachtenformulier in te vullen, of te mailen naar klachten@bestel-garagedeur.nl. Lees voor meer informatie over garantie onze algemene voorwaarden.