Bestel nu uw Hörmann actiedeur inclusief montage!

Garagedeur onderdelen

Heeft u een garagedeur bij ons aangeschaft alleen is er iets kapot gegaan en moet het vervangen worden? Een motor die na jarenlang hard werken uiteindelijk toch toe is aan vernieuwing. Ook kan het zijn dat de garagedeuropener toe is aan vernieuwing of dat u graag uw garagedeur elektrisch wil maken en daarom onderdelen nodig hebt. Wij helpen u hier graag mee door u hierover te adviseren.  

 

Soorten garage onderdelen

Wij verkopen verschillende soorten onderdelen die uw garagedeur weer nieuw leven in kunnen blazen. De motoren en garagedeuropeners kunt u bij ons aanschaffen. 

Motoren

Het is vervelend als de motor van een elektrische garagedeur niet meer goed werkt en al het gemak waarvoor u deze had aangeschaft u wordt afgenomen. Echter zijn spullen soms aan vervanging toe en is dat gelukkig ook mogelijk bij ons. Mocht u op zoek zijn naar een nieuwe motor voor uw garagedeur dan kunt u contact met ons opnemen voor advies op maat. 

Garagedeuropener 

Nu kan het zijn dat de motor nog prima werkt maar de afstandsbediening waarmee u de garagedeur opent stuk is. Of misschien doet de ontvanger van het signaal het niet meer. Dat zijn vervelende problemen die zo snel mogelijk opgelost moeten worden. Daarom kunt u bij ons de garagedeuropeners bestellen zodat u weer snel gemakkelijk wordt gemaakt. 

 

Advies

De onderdelen moeten natuurlijk wel aansluiten op de garagedeur die u heeft. Goed dus om dit eerst even te checken voordat u besteld. Daarom kunt u het beste even contact met ons opnemen over uw situatie. Zo kunnen wij u het beste advies geven over welk onderdeel het beste bij uw garagedeur past.

Meer informatie

Mocht het zo zijn dat u op zoek bent naar een complete garagedeur dan kunt u ook contact met ons opnemen of kom langs in de showroom. U bent van harte welkom om het aanbod te bekijken.

 

Offerte aanvragen

Bent u nou benieuwd of wij uw onderdeel beschikbaar hebben? Dan kunt u bij ons geheel vrijblijvend een offerte aanvraag doen. Zo wordt het voor u inzichtelijk wat het gaat kosten