Bestel nu uw Hörmann actiedeur inclusief montage!

Garagedeuropener

Wat is een garagedeuropener?

Ben je op zoek naar een opener voor jouw garagedeur? Een garagedeuropener zorgt dat de garagedeur met één druk op de knop open gaat. Erg makkelijk én veilig! De opener bestaat uit twee onderdelen: een  garagedeur motor en een afstandsbediening om de motor mee te bedienen. 

 

Waarom een garagedeuropener?


Een garagedeuropener kan je helpen het leven een stukje gemakkelijker te maken en daarnaast ook veiliger. Een elektrische garagedeur zal namelijk op een gelijkmatig tempo naar beneden en naar boven gaan. 

De garagedeur wordt volledig op maat gemaakt. Maak gebruik van onze gratis inmeetservice als je verzekerd wilt zijn van de juiste maatvoering. Het installeren van de garagedeur kun je overlaten aan ons montageteam.

 

Offerte aanvragen


Wij gaan graag voor je aan de slag om een passende offerte te maken! Hiervoor hebben we een onderstaande gegevens van jou nodig. Heb je vragen of wil je liever iemand spreken? Neem gerust contact met ons op voor advies op maat. Daarnaast ben je welkom in onze showroom. Wij laten je hier de mogelijkheden zien en kunnen je hier gericht advies geven op jouw situatie.

 

Offerteaanvraag