Bestel nu uw Hörmann actiedeur inclusief montage!

Garagedeur motor

Ben je op zoek naar een motor voor jouw garagedeur? Een motor die jouw garagedeur kan openen zonder enige moeite? Een garagedeur motor opent jouw garagedeur automatisch door één druk op de knop. Als je je afvraagt welke motor jij nodig hebt voor je garagedeur? Neem dan contact met ons op. Onze garagedeuren voorzien wij van een Somfy of Levigato motor. In onze configurator kun je bij de afmetingen zien welke motor geschikt en sterk genoeg is voor jouw garagedeur.

 

Bestaande garagedeur elektrisch maken


Heb jij een garagedeur die je handmatig moet openen en wil je deze elektrisch maken? Er zijn een aantal zaken waar je rekening mee moet houden. Het is namelijk niet altijd mogelijk om de huidige garagedeur om te bouwen tot een elektrische deur. Neem contact met ons op voor meer informatie. 

 

Voordelen van een garagedeur motor


Het grote voordeel van een garagedeur motor is natuurlijk dat het enorm veel gemak met zich meebrengt. De motor doet al het werk, zodat jij in alle rust kunt vertrekken of thuiskomen.


Duurzaamheid
Een ander groot voordeel van een motor is dat de garagedeur ook langer meegaat. De motor beweegt de deur namelijk in een gelijkmatig tempo. Bij het handmatig openen van een garagedeur kan het nog wel eens zijn dat de deur te hard omhoog wordt getrokken waardoor de veren en het mechanisme een flinke aanslag krijgt. Een motor zorgt dus voor gemak, maar ook voor de duurzaamheid van jouw garagedeur. 

Veiligheid
Zoals eerder benoemd beweegt een garagedeur motor de deur gelijkmatig en op een rustig tempo. Dit zorgt er dan ook voor dat de deur niet terug kan vallen. Een stuk veiliger dan een handmatige garagedeur!

 

Advies nodig?


Heb je advies nodig over de motor van een garagedeur? Wij helpen je graag met de juiste aankoop. Maak gebruik van onze gratis inmeetservice zodat wij kunnen kijken naar jouw situatie en hier advies over kunnen geven. Daarnaast ben je altijd welkom in onze showroom.

 

Showroom 


In onze showroom hebben we verschillende garagedeuren en motoren die je kunt bekijken. Verder geven wij je ook graag advies over de mogelijkheden, paneelopties en kleuren. Natuurlijk onder het genot van een kopje thee of koffie. Maak vooraf een afspraak, zodat onze adviseurs alle tijd voor je hebben.

 

Offerte aanvragen


Ben je benieuwd of wij iets voor je kunnen betekenen wat betreft het aanschaffen van een motor voor de garagedeur? Dan kun je bij ons geheel vrijblijvend een offerte aanvraag doen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!