Helaas kunnen wij op dit moment in verband met omstandigheden geen garagedeuren leveren. Onze excuses voor het ongemak. 

Sectionaal garagedeur samenstellen


In de configurator hieronder kun je zelf je sectionaaldeur samenstellen. De configurator helpt je stap voor stap om keuzes te maken over kleuren, afmetingen en bedieningen. Zo stel je eenvoudig en snel jouw unieke garagedeur samen!

We kunnen ons voorstellen dat je nog vragen hebt. Neem gerust contact met ons op, zodat wij je vragen kunnen beantwoorden. Op basis van wat je invult in de configurator, wordt een prijs weergegeven. Let op! Wij doen altijd nog een check.

 

Voor onze garagedeuren zijn de volgende montage- en meerprijzen van toepassing:

Prijslijst montage garagedeuren

 

Garagedeur ISO


Ben jij op zoek naar een garagedeur die voorzien is van alle gemakken? Dan is een garagedeur ISO de juiste keuze voor jou. Een garagedeur ISO is een sectionaaldeur en is opgedeeld in verschillende secties. Doordat de deur is opgedeeld in stroken die aan elkaar vastzitten, kan de deur in een rechte, verticale lijn openen.
 

Voordelen van een sectionaal garagedeur
 

  • Goede isolatie
  • Bespaar ruimte
  • Veilige garagedeur (de deur zwenkt niet uit bij openen)
  • Houdt stof en vocht tegen
  • Waardestijging van je woning
  • Handmatige of elektrische bediening

 

Garagedeur op maat


Onze sectionale garagedeuren worden helemaal op maat gemaakt, op basis van jouw wensen. Twijfel je over de afmetingen van de garagedeur? Wij bieden een gratis inmeetservice, zodat je verzekerd bent van de juiste maten. Wil jij je huidige garagedeur elektrisch maken? Lees hier onze blog.

 

Sectionaal garagedeur inclusief montage


Wij beschikken over een eigen, vakkundig montageteam. Onze monteurs hebben veel ervaring met het plaatsen van garagedeuren en zorgen dat alles na de montage naar behoren werkt. 

 

Garagedeur met loopdeur prijs

 

Garagedeur ISO

Afmetingen

 

Vanaf prijzen

1750 cm - 1750 cm

1199 euro

2000 cm - 2000 cm

1288 euro

2250 cm - 2250 cm

1362 euro

2500 cm - 2500 cm

1586 euro

2750 cm - 2750 cm

1804 euro

3000 cm - 3000 cm

2093 euro


Let op! Dit zijn vanaf prijzen van een basis uitvoering van een garagedeur. Andere afmetingen zijn uiteraard mogelijk!

Bij het afwijken van standaard opties en/of het kiezen van extra mogelijkheden (zoals accessoires, elektrische garagedeur, bezorgen en monteren) komen hier nog kosten bij. Heb je nog vragen over garagedeuren of wil je meer informatie? Neem contact met ons op, onze medewerkers staan je graag te woord!