Helaas kunnen wij op dit moment in verband met omstandigheden geen garagedeuren leveren. Onze excuses voor het ongemak. 

Sectionaal garagedeur met loopdeur samenstellen


Stel zelf je sectionaal garagedeur met loopdeur samen in de configurator. De garagedeur met loopdeur is mogelijk in diverse kleuren, afmetingen en bedieningen. De configurator helpt je stap voor stap om deze keuzes te maken, zo stel je eenvoudig en snel jouw unieke garagedeur samen!

We kunnen ons voorstellen dat je nog vragen hebt. Neem gerust contact met ons op, zodat wij je vragen kunnen beantwoorden. Op basis van wat je invult in de configurator, wordt een prijs weergegeven. Let op! Wij doen altijd nog een check.

 

Voor de garagedeuren zijn de volgende montage- en meerprijzen van toepassing:

Prijslijst montage garagedeuren

 

Garagedeur met loopdeur ISO


Ben je op zoek naar een garagedeur met kleinere loopdeur die je kunt openen zonder de hele garagedeur te moeten bedienen? Een garagepoort met loopdeur is dan de ideale oplossing. Deze sectionale garagedeur met een loopdeur zorgt voor een extra stukje gemak. Een sectionale garagedeur met loopdeur is handig wanneer je de garage vooral als opslag gebruikt en er alleen met de fiets doorheen hoeft.

Naast tijd en moeite bespaart een garagedeur met loopdeur ook warmte. Met een loopdeur in uw garagedeur is de garage beter geïsoleerd en je voorkomt warmteverlies door enkel de loopdeur te openen, in plaats van de hele garagedeur. 

 

Garagedeur met loopdeur op maat


In de sectionaal garagedeur zit een normale deur verwerkt om zo gemakkelijk en snel de garage te betreden. Bij Bestelgaragedeur.nl maken wij een garagedeur met loopdeur volledig op maat, naar jouw persoonlijke voorkeuren. Omdat de garagedeuren maatwerk zijn, is het belangrijk dat de juiste afmetingen worden gehanteerd. Wij bieden een gratis inmeetservice, onze ervaren medewerkers geven meteen een advies op maat. Daarnaast beschikken wij over een eigen montageteam. Onze ervaren monteurs plaatsen je garagedeur en zorgen voor een nette afwerking. 

 

Verschil ISO en ISO+    


Een garagedeurmet loopdeur ISO heeft een paneeldikte van 40mm en biedt een goede isolatie. Een garagedeur ISO+ heeft een paneeldikte van 45mm en is hierdoor beter geïsoleerd. Bij het inmeten kunnen onze adviseurs je adviseren over de beste garagedeur voor jouw situatie. Lees hier onze blog over het isoleren van je garagedeur met loopdeur.

 

bg

 

Vereisten garagedeur met loopdeur


Om een garagedeur met loopdeur uit te voeren, zijn de volgende opties verplicht:

  1. De deur wordt altijd uitgevoerd met torsieveren.
  2. De minimale maatvoering is 2125 mm x 2000 mm (breedte x hoogte)
  3. Framekleur is standaard in: zilvergrijs of RAL 8019 bruin. Voor een meerprijs kunt u ook voor iedere andere RAL-kleur kiezen.
  4. U kunt kiezen uit 2 type vergrendelingen, een cilinderslot of een draaiknop aan de binnenzijde van de deur.
  5. Een garagedeur met loopdeur kan zowel handmatig als elektrisch uitgevoerd worden. 

 

Prijs garagedeuren 
 

Garagedeur met loopdeur  ISO

Afmetingen

 


Vanaf prijzen

2000 cm - 2150 cm

1912 euro

2250 cm - 2500 cm

2042 euro

2500 cm - 2750 cm

2234 euro

2750 cm - 2875 cm

2344 euro

2875 cm - 3000 cm

2452 euro

3000 cm - 3125 cm

2542 euro


Let op! Dit zijn vanaf prijzen van een basis uitvoering van een garagedeur. Andere afmetingen zijn uiteraard mogelijk!

Bij het afwijken van standaard opties en/of het kiezen van extra mogelijkheden (zoals accessoires, elektrische garagedeur, bezorgen en monteren) komen hier nog kosten bij. Heb je nog vragen over garagedeuren of wil je meer informatie? Neem contact met ons op, onze medewerkers staan je graag te woord!

Wat kost een gemiddelde garagedeur?


Een gemiddelde garagedeur kost ongeveer, afhankelijk van specifieke keuzes, gemiddeld € 2000,-.

Wat kost een sectionaaldeur met loopdeur?


Een sectionaaldeur met loopdeur heeft een vanafprijs van € 1912,-.