Bestel nu uw Hörmann actiedeur inclusief montage!

“Eerlijk advies”

De heer Chambone is zeer tevreden met zijn nieuwe garagedeur, een L-profilering RAL 7016 met in between fit. Na een zoektocht op internet, vroeg hij bij meerdere leveranciers een offerte op. Veel leveranciers reageerden niet of laat op zijn aanvraag. Bestelgaragedeur.nl reageerde snel en goed met een duidelijke toelichting van het type garagedeur. Dit was de reden om voor bestelgaragedeur.nl te kiezen.

De heer Chambone kan vooral de eerlijkheid van bestelgaragedeur.nl waarderen. In eerste instantie had hij een handmatige opening voor de garagedeur aangevraagd in de offerte. Bij het inmeten adviseerde de monteur van bestelgaragedeur.nl om deze achterwege te laten. Ook adviseerde de monteur de klant om niet het zwaarste veringssysteem te nemen. Dit was niet nodig. Daarmee liep bestelgaragedeur.nl geld mis, wat wel was geoffreerd; “Juist om die eerlijke adviezen, zal ik bestelgaragedeur.nl aanbevelen bij anderen.”

Volgens de heer Chambone is de website goed, overzichtelijk en intuïtief. De site bood hem verschillende opties waaruit hij kon kiezen op basis van zijn zoekgedrag. Ook vond hij het prettig om online tekeningen van de garagedeur te zien in de kleur van zijn keuze. Ook over de kwaliteit van de deuren is de heer Chambone te spreken: “De deur ziet er super strak uit en het werkt prima.”

 

De heer Chambone
Woudrichem

Klaar om uw garagedeur samen te stellen?

Start dan met het samenstellen van uw garagedeur Start met configureren