Bestel nu uw Hörmann actiedeur inclusief montage!

“Bestelgaragedeur.nl als beste uit de bus”

De heer Annink uit Zevenaar koos voor de L-profilering RAL-7016 met houtnerf als garagedeur van bestelgaragedeur.nl. Na een zoektocht op internet kwam de heer Annink bij bestelgaragedeur.nl uit. Het overzichtelijke stappenplan om tot een prijs te komen, was doorslaggevend in de keuze voor bestelgaragedeur.nl. De plaatjes bij het stappenplan maakten het compleet: “Ik vind de website duidelijk, overzichtelijk en helder. Ik kreeg een goed beeld van alle mogelijkheden.”

Om zeker te zijn van de juiste afmetingen van de garagedeur, liet de heer Annink de deur inmeten door een medewerker van bestelgaragedeur.nl. Daarna maakte hij de bestelling definitief op de website bestelgaragedeur.nl: “Bestellen was heel eenvoudig met een paar clicks en betalen via iDEAL. Na 3 weken werd de deur geleverd.“

De ervaringen met de garagedeur van bestelgaragedeur.nl zijn goed. Helaas vloog na enkele weken de distributieband eraf, maar ook dat werd opgelost: “Na een telefoontje kwam direct een monteur van bestelgaragedeur.nl langs om het vehikel te fixen. De service is super. Al met al ben ik een dik tevreden klant.”

De heer Annink
Zevenaar

Klaar om uw garagedeur samen te stellen?

Start dan met het samenstellen van uw garagedeur Start met configureren