Bestel nu uw Hörmann actiedeur inclusief montage!

“Ik ben uitermate plezierig geholpen”

De heer Vriezekolk uit Zutphen koos voor een garagedeur met S-profilering met een speciale beige kleur, RAL 1019. De beige kleur paste perfect bij de stenen van de woning van de heer Vriezekolk. Dat bestelgaragedeur.nl deze speciale kleur kon leveren zonder meerkosten, was uitermate prettig voor de klant. De heer Vriezekolk begon zijn zoektocht naar een garagedeur op internet. Nadat hij op verschillende websites had gekeken, sprong bestelgaragedeur.nl er als beste uit. Zowel qua prijs, als de mogelijkheid om de garagedeur in de speciale beige kleur te leveren.

Na zijn zoektocht, bracht de heer Vriezekolk een bezoek aan de showroom van bestelgaragedeur.nl in Barneveld. “Ik was nieuwsgierig naar de motor en opties van de deuren. Ik ben uitermate plezierig geholpen in de showroom.” Hierna kwam een monteur van bestelgaragedeur.nl langs voor advies voor het type deur. Ook werd de garagedeur ingemeten om ervoor te zorgen dat deze precies op een opstaand randje op de grond zou komen te vallen.

Over de dienstverlening van bestelgaragedeur.nl heeft de heer Vriezekolk geen klachten. Hij heeft één tip en dat is dat op de website meer foto’s mogen komen van garagedeuren ter inspiratie: “Goede voorbeelden zijn altijd fijn, daarom heeft een fotograaf van bestelgaragedeur.nl onlangs mijn garagedeur gefotografeerd.”

De heer Vriezekolk
Zutphen

Klaar om uw garagedeur samen te stellen?

Start dan met het samenstellen van uw garagedeur Start met configureren