Bestel nu uw Hörmann actiedeur inclusief montage!

“Goede en snelle service”

De heer Kos koos voor een garagedeur van bestelgaragedeur.nl vanwege de prijs. Hij heeft een garagedeur met M-Profilering RAL7016 met houtnerf. Dit type garagedeur wordt door meerdere leveranciers aangeboden, maar bestelgaragedeur.nl bood de beste prijs.


De website van bestelgaragedeur.nl is in vergelijking met andere websites heel duidelijk: “Je kunt kiezen uit allerlei opties en zelf bepalen wat het kost.” De heer Kos heeft eerst een offerte opgevraagd. Daarna heeft hij bestelgaragedeur.nl gevraagd om de deur in te meten. Op basis van dit bezoek is de offerte nog iets aangepast.

De heer Kos heeft de garagedeur nu drie maanden. Hij is er dik tevreden mee. Een tijd geleden ging de garagedeur opeens niet meer open. Na een telefoontje stond een monteur diezelfde dag nog op de stoep om te kijken wat er aan de hand was. Er bleek een technisch defect te zijn bij de motor. Omdat dit meer was dan enkel een instelling aanpassen, werd een nieuwe motor besteld. Deze kwam al na enkele dagen. Zo werd de motor snel vervangen: “Goede en snelle service dus.”

 

De heer Kos
Vleuten

Klaar om uw garagedeur samen te stellen?

Start dan met het samenstellen van uw garagedeur Start met configureren