Bestel nu uw Hörmann actiedeur inclusief montage!

Wat te doen met de oude garagedeur?

Is het tijd om je oude garagedeur te vervangen? Voordat je een nieuwe garagedeur aanschaft, is het goed om te bedenken wat je met de oude garagedeur gaat doen. In deze blog beschrijven we wanneer je de oude garagedeur het best kunt vervangen en wat je met de oude garagedeur kunt doen.
 

Wanneer is het tijd voor een nieuwe garagedeur?


Merk je dat de oude garagedeur niet meer zo makkelijk sluit als eerst? Dit is vaak een teken dat het tijd is voor een nieuwe garagedeur. Dit brengt voordelen met zich mee; oude kanteldeuren zijn vaak erg tochtig, terwijl nieuwe sectionaaldeuren erg goed isoleren. Daarnaast kun je met een nieuwe garagedeur kiezen voor elektrische bediening, hierdoor ben je voorzien van alle gemakken.

 

Geef je oude garagedeur een tweede leven


Ben je eruit dat het tijd is om de oude garagedeur weg te doen? De volgende stap is om te bepalen wat je met de oude deur gaat doen. Ga je de deur verkopen of laat je de deur afvoeren door een bedrijf? We lichten hieronder de mogelijkheden uit. 

  • Maak een ander blij met je oude garagedeur
  • Verkoop de deur
  • Laat de oude garagedeur afvoeren

Kies je voor volledige ontzorging? Naast het bezorgen en monteren kun je ervoor kiezen om je oude garagedeur door ons te laten afvoeren. 

 

garagedeur

 

Vervang je oude garagedeur door een gloednieuwe garagedeur


Oude garagedeuren lopen achter qua technologie en veiligheid, daarom wordt er tegenwoordig vaker gekozen voor andere garagedeuren, zoals een sectionaaldeur. Deze deuren bestaan uit verschillende panelen die verticaal omhoogschuiven, waardoor veel ruimte wordt bespaard. Daarnaast hebben deze deuren een strak design, zijn elektrisch te bedienen en isoleren de garage erg goed.

 

Heb je nog vragen over sectionaaldeuren?


Bij Bestelgaragedeur verkopen we verschillende garagedeuren. Wil je de oude garagedeur laten vervangen door een nieuw exemplaar? Wij monteren de nieuwe garagedeur graag voor jou. Wanneer je dit wenst voeren wij de oude garagedeur af. Heb je verder nog vragen over garagedeuren? Neem dan gerust contact met ons op!