Bestel nu uw Hörmann actiedeur inclusief montage!

Voordelen van een garagedeur met loopdeur

Pakt je vaak iets uit de garage, zoals bijvoorbeeld je fiets of gereedschap? Dan is het handig als je garagedeur een loopdeur heeft. Deze aparte deur is verwerkt in jouw garagedeur en kan onafhankelijk open. Dit brengt meerdere voordelen met zich mee.

 

Geniet van extra gemak


Het grootste voordeel van een garagedeur met loopdeur is natuurlijk het gemak dat de deur biedt. Het is niet meer nodig om de gehele garagedeur te openen wanneer je iets wilt pakken. Zo kun je bijvoorbeeld makkelijk je fiets pakken of even snel gebruik maken van de garage. Op lange termijn scheelt dit veel tijd en moeite.

 

Bespaar op je energierekening


Doordat de garagedeur de grens is tussen buiten en je woning, gaat er veel warmte verloren wanneer de garagedeur open gaat. Je bespaart dus veel energie met een garagedeur met loopdeur, wat je na een tijdje gaat merken op je energierekening.

 

gd

 

Houd de garage schoon


In een garage ligt vaak veel zand en stof. Dit kun je natuurlijk niet volledig tegenhouden met een loopdeur, maar het wordt wel makkelijker. Zand komt makkelijker naar binnen bij het openen van de gehele garagedeur. Bij de loopdeur kan dit maar via een klein stukje de garage in komen. Dit is makkelijker op te vegen, waardoor je de garage netter en schoner kunt houden.

 

De onderdelen van de garagedeur gaan langer mee


Wanneer je steeds de gehele garagedeur opent en sluit, slijten de onderdelen van de deur vanzelfsprekend sneller. Hierdoor moet je vaker onderhoud plegen en verschillende onderdelen sneller laten vervangen. Wanneer je gebruik maakt van de loopdeur, worden de onderdelen van de deur minder zwaar belast. Hierdoor gaan ze langer mee, waardoor je kosten bespaart.

 

Aan te passen naar jouw wensen


Bij Bestelgaragedeur.nl maken wij jouw garagedeur met loopdeur volledig op maat. Wij monteren de loopdeur in verschillende type garagedeuren. Zo kun je ervoor kiezen om de loopdeur in de panelen van een sectionaal garagedeur te laten verwerken. Of wilt je met één druk op de knop de elektrische garagedeur met loopdeur openen? Maak gebruik van onze configurator en bestel de garagedeur met loopdeur die aan al jouw wensen voldoet.