Bestel nu uw Hörmann actiedeur inclusief montage!

Garagepoort

De poort naar uw garage toe. Een belangrijk stuk van de garage die de toegang tot de garage, maar ook het aanzicht van de woning kan bepalen. Het is dus verstandig om de poort zorgvuldig te kiezen. Er zijn verschillende garagepoorten waaruit u kunt kiezen bij ons. Daarnaast willen wij u graag helpen met een kwalitatieve garagepoort voor een betaalbare prijs. Als kers op de taart meten wij gratis de poort in en maken wij uw garagedeur op maat.

 

Soorten garagepoorten

Er zijn verschillende garagepoorten waaruit je kunt kiezen. Zo zijn er kantelpoorten, sectionaalpoorten en elektrische garagepoorten. Welke past het beste bij u?

Sectionaalpoort

Een sectionaalpoort is een garagedeur die is opgedeeld in panelen. Hierdoor kan de poort in een rechte lijn omhoog worden bewogen. Zo heeft u dus geen ruimte nodig voor het uitzwenken van de poort en bespaart u dus een hoop ruimte die u weer kunt gebruiken voor andere dingen. 

Elektrische garagepoorten

Ook elektrische garagepoorten kunt u bij ons bestellen. Een druk op de knop en de poort gaat open. Niet meer zwaar hoeven tillen, niet meer de auto uit hoeven, gewoon op de knop drukken en naar binnen rijden. Gemak op en top. Wat wilt u nog meer?

 

Waarom een garagepoort bij Bestel Garagedeur

Bij bestelgaragedeur.nl helpen wij u graag met uw garagepoort. Daarom staan wij voor de beste service en het beste resultaat.

Voordelige prijzen

Allereerst zorgen wij voor scherpe prijzen, waardoor u voor een goede prijs een kwalitatief goede deur hebt. Zo is het voor iedereen toegankelijk om een goede garagepoort te hebben. Bent u benieuwd wat uw garagepoort gaat kosten? Bereken de prijs van uw garagepoort met onze handige rekentool. U kunt hem hier ook gelijk bestellen als u dat wilt.

Gratis inmeetservice

U kunt bij ons gratis een inmeetservice afspraak maken. Zo weet u 100% zeker dat de garagepoort uiteindelijk zal passen binnen de afmetingen van uw garage. Die garantie kunnen we u bieden. 

Showroom

We beschikken over een showroom waar u van harte welkom bent om onze mooie garagepoorten te komen bewonderen. We voorzien u hier ook graag van advies. 

Advies en garagepoort op maat

Zoals eerder benoemd, kunnen wij u in de showroom voorzien van advies op maat. Natuurlijk kan dit ook via de mail of telefoon mocht u geen mogelijkheid zien om langs te komen. Daarnaast worden de garagepoorten ook op maat voor u gemaakt. Zo is er een garagepoort voor iedere garage. U hoeft zich dus niet druk te maken over een deur die niet zou passen.

Vakkundige montage

Om het af te maken beschikken wij over een eigen vakkundig team van monteurs. Zij kunnen uw garagepoort vakkundig installeren, zodat u verzekerd bent van de juiste montage. 

 

Offerte aanvragen

Bent u nou benieuwd wat er allemaal komt kijken bij een garagedeur installatie en welke kosten hieraan verbonden zitten? Dan kunt u bij ons geheel vrijblijvend een offerte aanvraag doen. Zo wordt het voor u inzichtelijk wat het gaat kosten. We zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.