Bestel nu uw Hörmann actiedeur inclusief montage!

Je garagedeur elektrisch maken, hoe doe je dat?

Wil je vanuit de auto je garagedeur openen en wil je het optimale uit je garagedeur halen? Dan is het tijd voor een elektrische garagedeur. Met één druk op de knop gaat de garagedeur open, praktischer wordt het niet! Lees hier alles wat je moet weten over het elektrisch maken van je garagedeur.

 

Een elektrische garagedeur heeft veel voordelen


Een elektrische garagedeur heeft meerdere voordelen waar je van kunt profiteren. Voorop staat natuurlijk het gemak wat een elektrische garagedeur met zich meebrengt. Het is niet meer nodig om handmatig de zware deur te openen. Je kunt de deur eenvoudig met de afstandsbediening of een app openen.

Daarbij is een elektrische garagedeur erg veilig. Een garagedeur motor zorgt er namelijk voor dat de deur gelijkmatig en rustig beweegt. Hierdoor valt de deur niet naar beneden. Daarnaast is een elektrische sectionaaldeur veiliger en kindvriendelijker dan een kanteldeur, omdat deze geen ruimte nodig heeft. 

Een elektrische garagedeur gaat ook langer mee. De garagedeur beweegt gelijkmatig, waardoor de deur op een rustige manier opent en sluit. Bij een handmatige garagedeur kan het nog wel eens gebeuren dat de deur te hard omhoog wordt getrokken. Hierdoor kan het mechanisme van de deur schade oplopen. Kies voor meer duurzaamheid met een elektrische garagedeur. 


gd

 

Je huidige garagedeur elektrisch maken


Als je de huidige garagedeur niet wilt vervangen, maar wel een elektrische garagedeur wilt hebben, is dit mogelijk. Het vergt wel enige technische kennis om de huidige garagedeur elektrisch te maken. Het is voornamelijk afhankelijk van het type deur of het elektrisch maken mogelijk is, dit verschilt ook per afmeting van de garagedeur en welke motor geschikt is.

Om je huidige garagedeur elektrisch te maken heb je een garagedeuropener nodig. Deze opent de garagedeur automatisch. Een garagedeuropener bestaat uit een garagedeur motor en een afstandsbediening. Wil je meer weten over het elektrisch maken van je huidige garagedeur? Neem dan contact met ons op. 

 

Elektrische garagedeur van Bestelgaragedeur.nl


Wil je toch liever een nieuwe elektrische garagedeur? De mogelijkheden zijn eindeloos! Je kunt de prijzen vergelijken en jouw garagedeur samenstellen via onze handige tool. Wij installeren een elektrische garagedeur op maat. De inmeetservice is zelfs gratis! 

 

Hoe wil je de elektrische garagedeur openen?


Er zijn twee handige manieren waarop je een elektrische garagedeur kunt openen. Allereerst kun je ervoor kiezen om de deur te openen met een afstandsbediening. Deze is klein van formaat, dus  je kunt deze overal mee naar toe nemen. 

Ben je bang dat je de afstandsbediening toch gaat vergeten en hebje altijd je smartphone bij je? Met de Somfy IO motor is het mogelijk om de garagedeur te openen via een app op je smartphone. 

 

Wil je meer weten?


Als je nog vragen hebt over het elektrisch maken van de huidige garagedeur of over een nieuwe elektrische garagedeur installeren, kun je bij ons terecht. Kom op afspraak langs bij onze showroom, waar je de verschillende deuren en motoren kunt bekijken. Wij adviseren je graag in de showroom, telefonisch of online. Ook kun je bij ons gratis een offerte aanvragen.