Bestel nu uw Hörmann actiedeur inclusief montage!

Elektrische garagedeur

Elektrische garagedeuren worden steeds populairder in Nederland. Naar onze mening is dit niet gek, aangezien het erg gemakkelijk is. Een elektrische garagedeur zorgt dat je met één druk op de knop de garagedeur kunt openen. 

 

Voordelen van een elektrische garagedeur


Er zitten een aantal voordelen aan elektrische garagedeuren. Naast het gemak van dit soort deuren brengt het ook een stukje veiligheid met zich mee. 

Gemak
Het grootste voordeel van een elektrische garagedeur is natuurlijk het gemak dat het met zich meebrengt. Met een druk op de knop gaat de deur vanzelf open wat ervoor zorgt dat je de auto of garage niet uit hoeft. Dit brengt tegelijkertijd met zich mee dat je niet de zware deur omhoog hoeft te tillen. 

Veiligheid
Het andere voordeel van een elektrische garagedeur is de veiligheid. Waar garagedeur die niet elektrisch is, weer naar beneden zou vallen op het moment dat je deze loslaat, houdt de motor de deur vast en kan deze dus nooit naar beneden vallen. 
 

elektrische garagedeur

 

Wat kun je verwachten van onze elektrische garagedeuren?


Bij iedere elektrische garagedeur wordt een motor inclusief handzender geleverd. Hier kun je de deur gemakkelijk mee bedienen. Als je de garagedeur wil bedienen vanaf je telefoon of tablet dan is dit mogelijk met de Somfy IO motor. Deze motor maakt het mogelijk dat je via een app de garagedeur kunt bedienen.

Kwaliteit
De deuren, elektrische motoren en bijbehorende attributen zijn van uitermate goede kwaliteit. Ze zijn uitvoerig getest en hebben daarnaast al honderden voorgaande klanten blij gemaakt. 

De beste prijzen
De prijzen van de elektrische garagedeuren kunnen behoorlijk verschillen. Je kunt kiezen voor een basic uitvoering in één van de standaard kleuren, zonder de opties voor extra hand- of wandzenders of handmatige ontgrendeling. Je kunt zelf de keuze maken door een garagedeur samen te stellen op onze website en de prijzen te vergelijken aan de hand van de verschillende opties. Wij zijn er in ieder geval van overtuigd een goede kwaliteit deur te leveren tegen één van de scherpste prijzen in Nederland.

Ben jij benieuwd wat jouw garagedeur gaat kosten? Gebruik dan onze handige rekentool en bereken de kosten van jouw garagedeur. Gelijk bestellen? Ook mogelijk!

 

Service


Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden van een elektrische garagedeur en wil je graag een afspraak maken aan huis? Maak gebruik van onze gratis inmeetservice. Wij geven je hier meteen advies aan huis!
 

Showroom


Vind jij het lastig om een beeld te krijgen bij een elektrische garagedeur? Dan nodigen we je uit in onze showroom. Hier laten we de mogelijkheden zien en adviseren we je op basis van jouw specifieke wensen.

Daarnaast hoor en zie je de verschillen wanneer we samen de deuren openen en sluiten. Je kunt de verschillende profielen in diverse kleuren met elkaar vergelijken en uiteraard staat één van onze collega’s voor jou klaar om je van advies te voorzien.
 

Offerte aanvragen


Wij gaan graag voor je aan de slag om een passende offerte te maken! Hiervoor hebben we een onderstaande gegevens van jou nodig. Heb je vragen of wil je liever iemand spreken? Neem gerust contact met ons op.

 

Offerteaanvraag