Bestel nu uw Hörmann actiedeur inclusief montage!

Een garagedeur kopen bij Bestelgaragedeur.nl

Ben jij op zoek naar een nieuwe garagedeur? Wij begrijpen dat je wilt weten wat je van ons kunt verwachten. Van het inmeten tot de montage, alles wordt vakkunig uitgevoerd. Lees hier alles wat wij bieden om ervoor te zorgen dat jij tevreden bent met je nieuwe garagedeur.

 

Goed advies bij het kiezen van de nieuwe garagedeur


Wij geven je graag een goed advies voordat je een garagedeur aanschaft. Een garagedeur kopen doe je natuurlijk niet zomaar en wij willen graag dat jij tevreden bent! Onze adviseurs hebben jarenlang ervaring en denken graag met je mee.

 

De showroom in Barneveld 


Je kunt bij ons terecht in de showroom in Barneveld. Maak voor je bezoek een afspraak, zodat wij alle tijd voor je hebben. Neem contact met ons op om een afspraak te maken. 

 

Gratis inmeetservice


Wij bieden een gratis inmeetservice. Bij onze inmeetservice komt een specialist langs die de maten van de garagedeur exact op meet. Zo heb je de zekerheid dat de garagedeur perfect op maat gemaakt wordt. Onze gratis inmeetservice biedt je de mogelijkheid om vragen te stellen en de mogelijkheden te bespreken. Na het inmeten wordt er een offerte opgesteld, welke je per mail ontvangt.

 

Bereik ons telefonisch, online of per e-mail


Heb je geen tijd voor een inmeetafspraak of een bezoek aan de showroom? Je kunt ons telefonisch, online of per e-mail bereiken. Wij geven je graag advies over je garagedeur.

 

gd

 

Wij bieden meerdere bezorgmogelijkheden 


De nieuwe garagedeur is enkele weken na de bestelling klaar. Wij bieden meerdere bezorgmogelijkheden, waardoor wij zeker weten dat jij volledig ontzorgt wordt.

  • Afhalen
  • Bezorgen
  • Bezorgen en monteren
  • Bezorgen, monteren en de oude garagedeur laten afvoeren

 

Waar je rekening mee moet houden bij onze vakkundige montage


Door onze ervaren vakmannen kunnen wij voorop stellen dat de montage goed wordt uitgevoerd. Ons vaste montageteam zorgt ervoor dat alles naar behoren werkt en dat jij helemaal tevreden bent. Voordat de montage kan beginnen moet je wel opletten dat een paar dingen geregeld zijn.


Lege deuropening
De opening waar de deur in komt moet goed te bereiken zijn! Zorg ervoor dat er geen spullen of andere obstakels in de weg liggen.


Gladde vloer 
Het is van belang dat de vloer glad is. Zorg dat het egaliseren (of andere bouwkundige aanpassingen) gedaan is voor wij de garagedeur komen installeren.
 

Stroompunt 
Bij de bestelling van een elektrische deur, moet het stroompunt vooraf aan de montage aanwezig zijn. Dit geldt ook voor stabiele bevestigingspunten naast de opening en aan het plafond.

Als het werk gedaan is, zorgen we dat de werkruimte schoon en netjes wordt achtergelaten. Mochten er toch extra werkzaamheden nodig zijn omdat de bovenstaande punten niet gevolgd zijn, dan zullen wij helaas extra kosten in rekening moeten brengen. We zorgen er samen met jou voor dat de garagedeur goed en veilig wordt geïnstalleerd. 

Heb je nog vragen over het kopen van een garagedeur bij Bestelgaragedeur.nl? Neem dan contact met ons op!