Bestel nu uw Hörmann actiedeur inclusief montage!

Diensten

Bij bestelgaragedeur.nl bieden wij een aantal diensten aan wat u kan helpen de perfecte garagedeur te vinden en te laten monteren voor bij u thuis. Zo hebben wij een gratis inmeetservice om u te garanderen van de juiste deur. Verder hebben wij onze eigen monteurs die uw garagedeur vakkundig kunnen monteren. Niet te vergeten geven wij u graag advies omtrent uw garagedeur situatie en wensen.

 

Gratis garagedeur inmeetservice

Zoals eerder genoemd kunt u gebruik maken van onze gratis inmeetservice. Dit houdt in dat wij langskomen en uw situatie komen opmeten. Zo kunnen wij ten eerste gericht advies geven en kan uw garagedeur op maat worden gemaakt voor u. Op deze manier bent u ervan verzekerd dat de garagedeur die u uiteindelijk besteld helemaal goed past in het kozijn van uw garage. Klik op onderstaande knop om uw gratis inmeetservice aan te vragen.

Maak een afspraak voor onze inmeetservice

 

Montage

Omdat wij graag hebben dat de deuren goed zijn geïnstalleerd, helpen wij u graag met de montage van de deur en toebehoren. Zo bent u ervan verzekerd dat uw deur optimaal werkt en u niet met vervelende defecten komt te zitten. Ook heeft u er zelf geen omkijken naar en is de deur in korte tijd geïnstalleerd. Kies voor de zekerheid van een 100% goed gemonteerde deur. Is dat even fijn.

Laat uw garagedeur monteren

 

Advies

Wij kunnen garagedeur advies geven bij u op locatie in combinatie met de gratis inmeetservice. Zo kunnen we gericht advies geven omtrent uw situatie. Verder kunt u bij ons ook in de showroom langskomen om te kijken naar onze garagepoorten en toebehoren. Dan kunt u de deuren in het echt zien en kan u een beeld vormen over hoe dat er bij u thuis uit zou zien. In de showroom kunnen wij u daarnaast ook uitgebreid adviseren om uw garage ingang tot een waar succes te brengen. 

Aan de hand van uw wensen en de afmetingen adviseren we u graag over onze garagedeuren en de mogelijkheden. We stellen dan een passende offerte op die u van ons per mail ontvangt. Nadat u akkoord heeft gegeven op de offerte gaan we voor u aan de slag. Zodra de deur na enkele weken klaar is, nemen we contact op zodat u de deur bij ons af kunt halen of we plannen een montage afspraak in.