Bestel nu uw Hörmann actiedeur inclusief montage!

Garagedeur montage

Ons montageteam bestaat uit servicegerichte monteurs met veel ervaring. Zij weten alles van de montage van garagedeuren en zorgen voor een nette afwerking, zodat je zo snel mogelijk kunt genieten van de voordelen van de garagedeur. Neem contact met ons op voor een montageafspraak. 
 

Vast montageteam


We werken alleen met ons eigen vakkundige montageteam, zodat we zeker weten dat we een goed eindresultaat leveren. Zo ben je ervan verzekerd dat de garagedeur op de juiste manier werkt en er geen defecten zijn door een verkeerde installatie. De monteurs zijn goed op elkaar ingespeeld en er is een korte communicatielijn.

De monteurs zorgen dat de werkruimte rondom de garagedeur netjes en schoon achtergelaten wordt. Zo kun je gelijk genieten van de nieuwe garagedeur! Eventueel verwijderen we de bestaande garagedeur en zorgen we ervoor dat deze op de juiste manier wordt afgevoerd.

 

bg

 

Dingen van belang als wij jouw garagedeur komen monteren


Om ons werk goed te kunnen doen, zijn een aantal dingen van belang.

  • De opening waar de garagedeur komt moet vrij te bereiken zijn en zonder obstakels. We hebben wat ruimte nodig om de werkzaamheden ten uitvoer te brengen.
  • De vloer dient vlak te zijn.
  • Het aanleggen van het stroompunt voor de motor is niet inbegrepen. Het stroompunt moet voorafgaand aan de montage gerealiseerd zijn.
  • Voor de rails en de motoraandrijving (bij elektrische variant) moet naast de opening en aan het plafond stabiele bevestigingspunten aanwezig zijn.

Indien wij deze extra werkzaamheden nog ter plaatse moeten uitvoeren, zijn wij genoodzaakt hiervoor extra kosten in rekening te brengen. Bekijk hier onze montagevideo voor een overzicht van alle stappen.

 

Kosten


Wil je gebruik maken van onze montagediensten? De kosten van het bezorgen en monteren kun je bij ons opvragen middels onderstaand offerteformulier. Als je dit gedaan hebt, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om de prijs door te geven van de garagedeur inclusief montage.

 

Offerteaanvraag