Standaard garagedeuren

De meest voorkomende uitvoering van een garagedeur is zoals hierboven staat afgebeeld. Daarmee bedoelen we dat deur elektrisch of handbediend uitgevoerd kan worden en niet is voorzien van cassettepanelen of een loopdeur. Maar omdat smaken verschillen kunnen we niet echt spreken van een 'standaard garagedeur'. U heeft bij onze garagedeuren de keuze voor vier diverse paneelstructuren waarmee u de uitstraling bepaalt. Afhankelijk van paneel dat u kiest, horen daar een aantal standaard RAL-kleuren bij. Daarnaast is elke andere RAL-kleur mogelijk, alleen rekenen we hiervoor een meerprijs.

 

Bestellen met het stappenplan

Het bestelproces bestaat uit drie stappen waarin u keuzes maakt voor de uitvoering van de deur. U kiest de structuur en kleur, voert u de maat van de deur in en geeft ten slotte aan welke bediening u wenst. Weet u niet wat de afmetingen zijn van uw garagedeur en of dit past in uw situatie? Maak gebruik van onze inmeetservice en wij geven u persoonlijk advies.

Kosten van een garagedeur

De kosten van een garagedeur blijven best een grote uitgave en de kwaliteit van de deuren kunnen sterk verschillen in prijs en kwaliteit. Wij zijn ervan overtuigt dat u bij ons topkwaliteit garagedeuren vindt tegen een zeer scherpe prijs. Wilt u de kwaliteit zelf beoordelen? U bent van harte welkom in onze showroom. In de showroom staan een aantal typen deuren opgesteld. Uiteraard staat één van onze collega's voor u klaar om u van advies te voorzien.

Hulp nodig? Neem contact met ons op

Komt u er niet uit op de webshop? Bel gerust 0342 - 420759. Wij helpen u graag! Of vraag een offerte aan. Wij sturen u zo snel mogelijk een offerte aan de hand van uw persoonlijke situatie. Uiteraard uitgewerkt met al uw persoonlijke wensen.