Retourneren

 

De garagedeur die u via bestelgaragedeur.nl koopt, wordt volgens de door u ingevoerde specificaties op maat gemaakt. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief. Wilt u er zeker van zijn dat u de juiste garagedeur besteld? Maak dan gebruik van onze inmeetservice!

 

Het retourneren van een voorraadartikel (zoals bijvoorbeeld een stalenwaaier) 
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar bestelgaragedeur.nl zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via contact@bestel-garagedeur.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde bedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Wij raden u aan om bij het postkantoor of het verzendbedrijf een bewijs van afgifte te vragen waarop de barcode van de retourzending staat.

 

Herroepingsformulier
Betreft het artikel dat u wilt terugsturen een voorraadartikel? Dan kunt u er ook voor kiezen om gebruik te maken van een herroepingsformulier. Download hier het herroepingsformulier of vul het formulier online in.

 

Onduidelijkheden?
Neem contact met ons op of lees onze algemene voorwaarden.