Sectionaaldeuren

Bent u op zoek naar een sectionaaldeur om uw garage te weren tegen het weer en beter te isoleren? Eentje die niet in zijn geheel omhoog zal gaan maar in delen zodat er zo min mogelijk ruimte nodig is. Bij bestelgaragedeur.nl worden ze helemaal op maat gemaakt zodat de sectionaaldeur precies in uw kozijn past. Mocht u er in de aankoopmodule niet uitkomen, neem dan contact met ons op.  

Wat is een sectionaaldeur?

Voordat u een deur gaat kopen en kiest voor een sectionaaldeur, is het handig om te weten wat een dit precies is en waar het uit bestaat. Een sectionaaldeur is een garagedeur die is opgedeeld in verschillende secties, vandaar de naam. Deze secties zijn eigenlijk panelen die aan elkaar vast zitten. Doordat de deur is opgedeeld in stroken die aan elkaar vastzitten, kan de deur in een rechte lijn omhoog geduwd worden. Zo kunt u de ruimte om de deur heen ook benutten terwijl de deur wel geopend kan worden. sectionaaldeur

De voordelen van een sectionaaldeur

Nu zitten er een aantal voordelen aan een sectionaaldeur. Zo bespaart het ruimte, is het veilig en zorgt het voor een uitstekende isolatie. 

Bespaard ruimte

Zoals eerder genoemd bespaard een sectionaaldeur ruimte. De aan elkaar bevestigde panelen zorgen ervoor dat de deur omhoog geduwd kan worden zonder dat er ruimte nodig is voor de zwaai die een garagedeur in zijn geheel wel zou hebben. 

Veilig

Doordat de deur niet naar de buitenkant zwenkt, is een sectionaaldeur ook een stuk veiliger en kan er minder snel een ongeluk gebeuren.

Goede isolatie

De sectionaaldeuren bij bestelgaragedeur.nl zijn uitgerust met rubberen lagen aan de onderkant en zijkanten van de deur. Zo voorkomt u dat vuil of water de garage in kan lopen op het moment dat het weer slecht is. Naast dat het vuil of water de garage niet kan betreden door de rubbers, werkt het ook goed om de warmte in de winter binnen te houden en in de zomer juist buiten te houden. 

Op maat gemaakt

Mocht u nou speciale wensen hebben omtrent uw sectionaaldeur, dan kunt u contact met ons opnemen. Wij hebben wat betreft afmetingen alle mogelijkheden en adviseren u ook graag wat er technisch mogelijk is in afwijkende situaties. 

Prijs berekenen

Bent u nou benieuwd wat uw sectionaaldeur gaat kosten? Met onze handige rekentool kunt u precies uitrekenen wat uw sectionaaldeur u gaat kosten. Zo weet u precies waar u aan toe bent en kunt u de deur zelf gelijk bestellen mocht u dit willen. Heeft u nog vragen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Waarom bij bestelgaragedeur.nl

Wij hebben een gratis inmeetservice, zijn wij de beste op het gebied van service en geen technische uitdaging is ons te gek. De montage en wordt vakkundig gedaan door ons eigen team. Ook zijn wij meer dan alleen een webshop want naast digitaal of telefonisch contact bent u ook van harte welkom in onze showroom. Wij geven u dan graag advies op al uw vragen.  

Heeft u nog vragen of bent u gewoon benieuwd naar de prijzen van een sectionaaldeur? Vraag dan geheel gratis een offerte aan of neem contact met ons op.