Op dit moment hebben we in verband met de sancties in Wit-Rusland te maken met leverproblemen. Hierdoor kunnen we helaas niet onze gewenste leverdatum nastreven.

Garagedeur Drenthe

Bent u op zoek naar een garagedeur en bent u woonachtig in Drenthe? Bij bestelgaragedeur.nl bent u aan het juiste adres. Wij leveren allerlei type garagedeuren zoals, standaard sectionaaldeuren, cassettedeuren en garagedeuren met een loopdeur. Een perfecte kwaliteitsdeur tegen een scherpe prijs.

Wij zijn een webshop waarbij u eenvoudig in drie stappen uw garagedeur, ook wel sectionaaldeur genoemd, kunt bestellen. Dat is ons uitgangspunt. Daarbij willen we maatwerk natuurlijk niet uitsluiten. Ook wat betreft de keuzemogelijkheden in kleur, paneelstructuur of motorkeuze hebben we een divers en uitgebreid aanbod.

 

Onderscheidend aanbod

En dat, dat complete aanbod, daarmee onderscheiden we onszelf. Door aan u de keuze te laten voor een goedkope oplossing als handbediend, of een deur met een motor van wereldleider Somfy, heeft u zelf invloed op de prijs. Openheid vinden we belangrijk. Daarom weet u bij ons precies uit welke onderdelen uw garagedeur bestaat, delen we graag onze kennis en zit de site vol met praktische, technische achtergrondinformatie over onze garagedeuren. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om uw garagedeur in Drenthe te laten bezorgen en of monteren door ons.

 

Plan uw showroombezoek!

Onze producten bekijken of testen? U bent van harte welkom in onze showroom in Barneveld. We ontvangen u graag op afspraak zodat we zeker weten dat we u goed van advies kunnen voorzien. Bel ons, of stuur een mail naar showroom@bestel-garagedeur.nl.

Routebeschrijving:

Vanuit Drenthe rijdt u als volgt naar onze showroom:

U volgt de A28 richting Hoogeveen, daarna de A50 Arnhem/Apeldoorn en als laatste de A1 richting Barneveld.

 

Vijf redenen om voor bestelgaragedeur.nl te kiezen!

  1. Bestellen in drie stappen
  2. Inmeetservice mogelijk
  3. Advies mogelijk in showroom
  4. Persoonlijk contact en service
  5. Bezorgen en monteren mogelijk

BestelGaragedeur.nl levert in uw woonplaats

Bekijk specifieke informatie voor uw woonplaats hieronder.

Contactformulier