Bestel nu uw Hörmann actiedeur inclusief montage!

Bestellen en bezorgen

Eenvoudig jouw garagedeur bestellen


In de configurator kun je eenvoudig een garagedeur samenstellen naar jouw persoonlijke wensen en voorkeuren. Aan het einde van de configurator wordt de garagedeur als aanvraag bij ons ingediend. Dit doen wij omdat wij een aantal kleine stappen graag telefonisch met je door willen nemen. Telefonisch kun je meteen je vragen aan ons stellen, net zo handig! Nadat wij je telefonisch hebben gesproken, maken we een inmeetafspraak met elkaar. Als er een akkoord gegeven is op de definitieve offerte, maken en monteren wij de garagedeur zo snel mogelijk.

Tijdens een inmeetafspraak komt er een van onze collega's langs om de exacte afmetingen van de garagedeur te meten. Daarnaast maakt de adviseur van het moment gebruik om een advies voor jouw situatie te geven en kun jij kiezen uit de kleurstalen die hij meeneemt.

 

Bezorgmogelijkheden


Er zijn verschillende opties om de garagedeur te laten bezorgen en monteren. Allereerst kun je ervoor kiezen om de garagedeur bij ons af te halen als de garagedeur helemaal klaar is. Wij nemen dan contact met je op om een afhaalmoment te plannen.

Als jij de garagedeur liever bij jou thuis bezorgd krijgt, nemen wij contact met je op om een geschikt moment te plannen. Wij bezorgen door heel Nederland excl. waddeneilanden. Daarnaast kun je ervoor kiezen om de garagedeur door ons te laten monteren (en eventueel je oude garagedeur te laten demonteren en afvoeren). Deze optie wordt door onze klanten het meest gekozen, omdat de monteurs jarenlange ervaring hebben en de garagedeur in een handomdraai in jouw garage plaatsen. Voor het monteren zijn een aantal zaken van belang:

  • De opening waar de garagedeur komt moet vrij te bereiken zijn en zonder obstakels.
  • De vloer dient egaal en waterpas te zijn.
  • Het aanleggen van een stroompunt voor de motor is niet inbegrepen. Het stroompunt moet voorafgaand aan de montage gerealiseerd zijn.

 

Kom met ons in contact


Neem gerust contact met ons op als je nog vragen hebt over het bestellen of bezorgen van jouw garagedeur. Wij staan graag voor je klaar en denken mee in jouw situatie!