Garagedeuren met loopdeur

Bent u op zoek naar een garagedeur die u kunt openen zonder de gehele garagedeur te moeten bedienen? Een garagedeur met loopdeur is dan de ideale oplossing. Een garagedeur met een loopdeur zorgt voor een extra stukje gemak. U kunt van buitenaf de garage betreden zonder de hele deur te openen.

In deze garagedeur zit een normale deur verwerkt om zo gemakkelijk en snel nog even iets te kunnen pakken bijvoorbeeld. Of wanneer de garage vooral als berging gebruikt en je er alleen met de fiets door moet. De garagedeur hoeft dus niet meer helemaal open maar kan met de loopdeur worden geopend als er alleen iemand met de fiets door moet bijvoorbeeld. Ook houd u hierdoor de warmte een stuk beter binnen, ideaal voor in de wintermaanden. Het mooie van deze deuren is dat ze geheel op maat gemaakt worden. Mocht u hier vragen over hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Soorten garagedeuren waarin een loopdeur mogelijk is

Nu zijn er verschillende type garagedeuren waar een loopdeur in gemonteerd kan worden. Zo kan dit in een handmatige of elektrische garagepoort en heeft u de keuze uit diverse panelen en RAL-kleuren. Wat is uw keuze?

garagedeur met loopdeur

Sectionaal garagedeuren, elektrische garagedeur of garagepoort 

Bij een sectionaal garagedeur wordt de loopdeur in de panelen van de garagedeur verwerkt. Een loopdeur in een elektrische garagedeur is geen overbodige luxe. Hoewel je met een elektrische garagedeur niet de zware deur omhoog hoeft te tillen bespaart het u wel een tijdje wachten. Draai de deurklink om en je staat in de garage. Een garagepoort kenmerkt zich door de ronding aan de bovenkant van de deur. Ook hier kan een doorloopdeur in gemaakt worden om snel naar binnen te kunnen. 

Prijs berekenen

Bent u nou benieuwd wat uw garagedeur nou gaat kosten? U kunt gemakkelijk de prijs uitrekenen van uw garagedeur met loopdeur met onze rekentool. Zo weet u precies waar u aan toe bent en kunt u eventueel de deur gelijk bestellen. Vragen? Neem gerust contact met ons op.

Offerte aanvragen

Bent u benieuwd wat er allemaal komt kijken bij een garagedeur installatie en welke kosten hieraan verbonden zijn? Dan kunt u bij ons geheel vrijblijvend een offerte aanvraag doen. Zo wordt het voor u inzichtelijk wat het kostenplaatje is. We zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen met de offerte.

Vereisten garagedeur met loopdeur

Om een garagedeur met een loopdeur uit te voeren, zijn de volgende opties verplicht:

  1. De deur wordt altijd uitgevoerd met torsieveren.
  2. Minimale maatvoering: 2125 mm x 2000 mm (breedte x hoogte)
  3. Framekleur is standaard in: zilvergrijs of RAL 8019 bruin. Voor een meerprijs kunt u ook voor iedere andere RAL-kleur kiezen.
  4. U kunt kiezen uit 2 type vergrendelingen, een cilinderslot of een draaiknop aan de binnenzijde van de deur.
  5. Een garagedeur met loopdeur kan zowel handmatig als elektrisch uitgevoerd worden.

Hulp nodig?

Komt u er niet uit op de site? Neem gerust telefonisch contact met ons op: 0342 201 597. Of stuur ons een offerte met uw wensen. Aan de hand daarvan maken we zo snel mogelijk een offerte. Ook bent u van harte welkom in onze showroom. Hier staan een aantal type deuren opgesteld. Ook kunt u de verschillende profielen in diverse kleuren met elkaar vergelijken. Uiteraard staat één van onze collega’s voor u klaar om u van advies te voorzien. Zo creëert u uw garagedeur naar eigen wensen.