Garagedeuren

Bent u opzoek naar een deur om uw garage mee af te sluiten maar weet u nog niet zo goed wat u wilt? Of misschien weet u dat juist wel en bent u op zoek naar een garagedeur op maat. Wij willen u graag verder helpen in de zoektocht naar de juiste garagedeur. Mocht u er via de aankoopmodule niet uitkomen, dan kunt altijd contact met ons opnemen of een offerteaanvraag doen

Soorten garagedeuren

sectionaaldeur

We bieden diverse garagedeuren aan. Zo hebben we standaard sectionaaldeuren waaruit u kunt kiezen tussen een handbediende deur of een elektrische uitvoering. Wilt u liever een vrije doorgang naar buiten houden? Dan is wellicht een garagedeur met een loopdeur een passende keuze. Een derde type deur is de handmatige of elektrische cassettedeur. Deze is in uitstraling weer heel anders dan de standaard garagedeur, maar kan juist bij uw type woning perfect passen. We proberen een zo volledig mogelijk assortiment aan te bieden in paneelkeuze, kleur, bedieningsmogelijkheden en afmeting. 

Sectionaaldeuren

Als er aan een garagedeur wordt gedacht, denkt men al snel aan een sectionaaldeur. Een sectionaaldeur kenmerkt zich door de delen waaruit de garagedeur is opgebouwd. Waar een 'normale' garagedeur één geheel is, heeft de sectionaaldeur een horizontale verdeling met vlakken/panelen. Lees hier wat de voordelen van sectionaaldeuren zijn.

Bestel een sectionaaldeur

Garagedeuren met loopdeur

garagedeur-met-loopdeur

Een garage kan voor van alles gebruikt worden. Als stallingsruimte voor fietsen, de auto of misschien is het bij u thuis wel een opslag- of werkruimte. Mocht dit het geval zijn dan is het handig als er een loopdeur in is verwerkt. Zo kunt u de garage ook uit zonder de gehele deur te moeten openen. 

Bestel een garagedeur met loopdeur

Elektrische garagedeuren

Naast garagedeuren die u met de hand opent, kunt u ook nadenken over een elektrische garagedeur. Het gemak ervaart u door met één druk op de knop de deur te openen. Ideaal als u aan komt rijden en vanuit de auto de deur kunt openen zonder de kou of warmte in te hoeven.

Bestel een elektrische garagedeur.

elektrische garagedeur

Garagedeur bestellen

Nu bent u hier om een garagedeur te bestellen. Dat kan bij ons op verschillende manieren. Mocht u de afmeting van de deur al hebben, dan kunt u naar de aankoopmodule en de stappen doorlopen om de prijs te berekenen. Heeft u nog geen exacte afmeting dan kunt u een inmeetafspraak maken en werken we daarna een offerte voor u uit. Heeft u specifieke wensen? Ook dan kunt u bij ons terecht. Aarzel niet om contact op te nemen met ons, wij helpen u graag verder met uw wensen. 

Prijs berekenen

Bent u nou benieuwd wat uw garagedeur nou gaat kosten in totaal? U kunt de prijs van uw garagedeur berekenen via onze handige rekentool. Zo weet u precies waar u aan toe bent en kunt u zelfs de garagedeur gelijk bestellen. Zo weten wij precies wat u wilt en kunnen wij de garagedeur gaan maken.

Garagedeur op maat laten maken en plaatsen

Zoals eerder genoemd kunt u de garagedeur ook op maat bestellen en laten plaatsen. Wij kijken graag met u mee om het beste resultaat te krijgen. Ook kunnen wij helpen bij het plaatsen en monteren van de garagedeur. We werken uitsluitend met ons eigen montageteam. 

Offerte aanvragen

Bent u benieuwd wat er allemaal komt kijken bij een garagedeur installatie en welke kosten hieraan verbonden zitten? Dan kunt u bij ons geheel vrijblijvend een offerte aanvraag doen. Zo wordt het voor u inzichtelijk wat het kostenplaatje is. We zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen en komen met een passende offerte.