Garagedeur met loopdeur

Een garagedeur met een loopdeur zorgt voor een extra stukje gemak. U kunt van buitenaf de garage betreden zonder de hele deur te openen. Er wordt vaak gekozen voor deze uitvoering op het moment dat er geen andere ingang dan de garage aanwezig is of de garage als opslagplaats voor spullen gebruikt wordt in plaats van het stallen van de auto.

Prijs garagedeur met een loopdeur

De prijs van een garagedeur met een loopdeur ligt een stukje hoger ten opzichte van een standaard sectionaaldeur. De prijs kunt u in drie stappen berekenen. Kom u er niet helemaal uit met het berekenen? Maak dan een inmeetafspraak of vraag een offerte aan.

Vereisten garagedeur met loopdeur

Om een garagedeur met een loopdeur uit te voeren, zijn de volgende opties verplicht:

  1. De deur wordt altijd uitgevoerd met torsieveren.
  2. Minimale maatvoering: 2125 mm x 2000 mm (breedte x hoogte)
  3. Framekleur is standaard in: zilvergrijs of RAL 8019 bruin. Voor een meerprijs kunt u ook voor iedere andere RAL-kleur kiezen.
  4. U kunt kiezen uit 2 type vergrendelingen, een cilinderslot of een draaiknop aan de binnenzijde van de deur.
  5. Een garagedeur met loopdeur kan zowel handmatig als elektrisch uitgevoerd worden.

Hulp nodig?

Komt u er niet uit op de site? Neem gerust telefonisch contact met ons op: 0342 – 420 759. Of stuur ons een offerte met uw wensen. Aan de hand daarvan maken we zo snel mogelijk een offerte. Ook bent u van harte welkom in onze showroom. Hier staan een aantal type deuren opgesteld. Ook kunt u de verschillende profielen in diverse kleuren met elkaar vergelijken. Uiteraard staat één van onze collega’s voor u klaar om u van advies te voorzien. Zo creëert u uw garagedeur naar eigen wensen.