Roldeuren


Onze roldeuren zijn de ideale oplossing voor iedereen die op zoek is naar comfort, duurzaamheid en esthetiek in een garagedeur. Een roldeur is een elektrische garagedeur die eenvoudig bediend kan worden met een afstandsbediening. Het grootste voordeel van deze garagedeur is dat deze verticaal opgerold wordt en dus veel ruimte bespaard.

Volgende stap

Komt u er niet uit?

Stuur jouw ingevulde antwoorden door en laat je gratis terugbellen voor advies op maat Terugbelverzoek indienen

Komt u er niet uit?

Stuur jouw ingevulde antwoorden door en laat je gratis terugbellen voor advies op maat Terugbelverzoek indienen

 

Voordelen roldeuren


De voordelen en mogelijkheden van roldeuren zijn eindeloos. Zo bespaar je veel ruimte in de garage en daarbuiten. De auto kan vlak voor of achter de garagedeur geparkeerd worden, wat voor zowel grote als kleine garages een uitkomst is. Andere voordelen zijn:

  • Veiligheid:  Door de veiligheidshendel kan de roldeur niet naar beneden vallen. Ook kan de garagedeur niet open- of dichtslaan door de wind
  • Comfort: De garagedeur is eenvoudig te bedienen met een afstandsbediening
  • Efficiëntie: Roldeuren openen snel en soepel
  • Strakke uitstraling

 

 

bg

 

Garagedeur inclusief montage


Naast onze inmeetservice bieden wij over een montageservice. Wij beschikken over een eigen, vakkundig montageteam. Zij plaatsen de garagedeur en zorgen voor een nette afwerking. 

Heb je nog vragen over garagedeuren of wil je meer informatie? Neem contact met ons op, onze medewerkers staan je graag te woord!