Kanteldeuren


Ben jij op zoek naar een goedkope garagedeur? Kanteldeuren zijn betaalbare garagedeuren met een eenvoudig ontwerp. De deur bestaat uit één groot paneel dat omhoog kantelt en zich parallel aan het plafond bevindt als de deur geopend is. Kantelpoorten zijn betrouwbare garagedeuren die jarenlang meegaan. De deur kun je eenvoudig, handmatig openen en sluiten.

Volgende stap

Komt u er niet uit?

Stuur jouw ingevulde antwoorden door en laat je gratis terugbellen voor advies op maat Terugbelverzoek indienen

Komt u er niet uit?

Stuur jouw ingevulde antwoorden door en laat je gratis terugbellen voor advies op maat Terugbelverzoek indienen

 

Kenmerken kanteldeuren


Hoewel kanteldeuren uitstekende voordelen bieden, is het belangrijk om rekening te houden met enkele specifieke kenmerken. Hun grotere bewegingsruimte bij het openen maakt ze ideaal voor garages met voldoende ruimte en creëert een royale toegang tot je garage of opslagruimte.

Bovendien hebben kanteldeuren één groot paneel, wat zorgt voor een solide en betrouwbare structuur, wat ideaal kan zijn voor wie op zoek is naar duurzaamheid en robuustheid in hun garagedeur. Het is belangrijk om deze unieke eigenschappen te overwegen bij het kiezen van de perfecte deur voor jouw persoonlijke behoeften.

 

Garagedeuren inclusief montage


Omdat onze garagepoorten maatwerk zijn, is het belangrijk dat de juiste maatvoering gehanteerd wordt. Wij bieden een inmeetservice, zodat je verzekerd bent van de juiste afmetingen van de garagedeur. Naast een inmeetservice beschikken wij ook over een eigen montageteam. Onze vakkundige monteurs zorgen voor de montage en een nette afwerking van de garagedeur. 

Heb je nog vragen over garagedeuren of wil je meer informatie? Neem contact met ons op, onze medewerkers staan je graag te woord!