Op dit moment hebben we in verband met de sancties in Wit-Rusland te maken met leverproblemen. Hierdoor kunnen we helaas niet onze gewenste leverdatum nastreven.

Volgende stap

Komt u er niet uit?

Stuur uw ingevulde antwoorden door en laat u gratis terugbellen voor advies op maat Terugbelverzoek indienen

Komt u er niet uit?

Stuur uw ingevulde antwoorden door en laat u gratis terugbellen voor advies op maat Terugbelverzoek indienen

Garagedeur met loopdeur ISO+


Een garagedeur met loopdeur ISO+ is een sectionale garagepoort met een kleinere deur. Deze loopdeur kun je gebruiken zonder de hele garagedeur te hoeven openen. Dit is makkelijker in gebruik en voorkomt warmteverlies. Een garagedeur met loopdeur is bijvoorbeeld handig wanneer je de garage vooral als opslag gebruikt en er alleen met de fiets doorheen gaat. Bij Bestelgaragedeur.nl maken wij een garagepoort met deur volledig op maat, naar jouw persoonlijke voorkeuren. Maak hier een gratis inmeetafspraak.


Verschil ISO en ISO+    


Een garagedeur ISO heeft een paneeldikte van 40mm en biedt een goede isolatie. Een garagedeur ISO+ heeft een paneeldikte van 45mm, dit staat gelijk aan een bakstenen muur van maar liefst 6 meter! Wij raden de ISO+ aan bij garages die gebruikt worden als opslag of werkruimte. Een goede isolatie voor je garage voorkomt warmteverlies en vermindert vochtproblemen. 
 

garagedeur

 

Bestellen met de configurator

 

Je kunt de garagedeur met loopdeur eenvoudig bestellen met onze configurator.

  • De eerste stap is het kiezen uit de verschillende kleuren.
  • Hierna voer je de maten van de garagedeur in. Weet je niet zeker wat de afmetingen zijn van uw garagedeur, of vraag jij je af wat het beste past in jouw situatie? Maak dan gebruik van onze gratis inmeetservice. Wij komen de garagedeur opmeten en geven je persoonlijk advies.
  • Bij de laatste stap maak je een keuze over een type bediening. Tijdens de verschillende stappen zie je aan de rechterkant van het scherm de prijs veranderen. Zo kun je goed zien hoe duur elke optie is.


 

Vereisten garagedeur met loopdeur


Om een garagedeur met loopdeur uit te voeren, zijn de volgende opties verplicht:

  1. De deur wordt altijd uitgevoerd met torsieveren.
  2. De minimale maatvoering is 2125 mm x 2000 mm (breedte x hoogte)
  3. Framekleur is standaard in: zilvergrijs of RAL 8019 bruin. Voor een meerprijs kunt u ook voor iedere andere RAL-kleur kiezen.
  4. Je kunt kiezen uit 2 type vergrendelingen, een cilinderslot of een draaiknop aan de binnenzijde van de deur.
  5. Een garagedeur met loopdeur kan zowel handmatig als elektrisch uitgevoerd worden