Helaas kunnen wij op dit moment in verband met omstandigheden geen garagedeuren leveren. Onze excuses voor het ongemak. 

Sectionaal garagedeur samenstellen


In de configurator hieronder kun je zelf je garagedeur samenstellen. De configurator helpt je stap voor stap om keuzes te maken over kleuren, afmetingen en bedieningen. Zo stel je eenvoudig en snel jouw unieke garagedeur samen!

We kunnen ons voorstellen dat je nog vragen hebt. Neem gerust contact met ons op, zodat wij je vragen kunnen beantwoorden. Op basis van wat je invult in de configurator, wordt een prijs weergegeven. Let op! Wij doen altijd nog een check.

 

Voor de garagedeuren zijn de volgende montage- en meerprijzen van toepassing:

Prijslijst montage garagedeuren

 

Garagedeur ISO+


Ben je op zoek naar een duurzame garagedeur met uitstekende afsluiting? Dan is een prestige deur de juiste keuze. Met deze garagedeur bespaar je energie door de goede warmte-isolatie. Deze deur isoleert net zo goed als een bakstenen muur van 60 cm en zorgt het hele jaar voor een aangename temperatuur in de garage. 

 

Voordelen elektrische garagedeur


Kies voor gemak met een elektrische garagedeur. Door de vorstwerende afdichtingen is je garage goed beschermd tegen neerslag, stof en tocht. Door het stevige materiaal is deze garagedeur bestendig tegen windsnelheden tot wel 120 km per uur. De deuren kunnen ook goed tegen omgevingen met een hoge luchtvochtigheid doordat corrosiebestendige details van de deuren zijn gemaakt van roestvrij staal. Andere voordelen zijn:

  • Veilige garagedeur: de deur zwenkt niet uit 
  • Lange levensduur van de garagedeur
  • Verminderd geluidsoverlast
  • Beschermt tegen tocht
  • Goede warmte-isolatie

Wil je de huidige garagedeur elektrisch maken? Lees hier onze blog.

Garagedeuren inclusief montage


Omdat onze garagepoorten maatwerk zijn, is het belangrijk dat de juiste maatvoering gehanteerd wordt. Wij bieden een gratis inmeetservice, zodat je verzekerd bent van de juiste afmetingen van de garagedeur. Naast een inmeetservice beschikken wij ook over een eigen montageteam. Onze vakkundige monteurs zorgen voor de montage en een nette afwerking van de garagedeur. 

 

Garagedeur prijs

 

Garagedeur ISO +

Afmetingen

 

Vanaf prijzen

1750 cm - 1750 cm

1399 euro

2000 cm - 2000 cm

1480 euro

2250 cm - 2250 cm

1561 euro

2500 cm - 2500 cm

1807 euro

2750 cm - 2750 cm

2039 euro

3000 cm - 3000 cm

2385 euro


Let op! Dit zijn vanaf prijzen van een basis uitvoering van een garagedeur. Andere afmetingen zijn uiteraard mogelijk!

Bij het afwijken van standaard opties en/of het kiezen van extra mogelijkheden (zoals accessoires, elektrische garagedeur, bezorgen en monteren) komen hier nog kosten bij. Heb je nog vragen over garagedeuren of wil je meer informatie? Neem contact met ons op, onze medewerkers staan je graag te woord!