Vanwege de conflicten rondom Oekraïne en de tekorten in de grondstoffenmarkt is het voor ons niet haalbaar om u een garagedeur te leveren binnen een vooraf vastgesteld levertermijn.

Volgende stap

Komt u er niet uit?

Stuur uw ingevulde antwoorden door en laat u gratis terugbellen voor advies op maat Terugbelverzoek indienen

Komt u er niet uit?

Stuur uw ingevulde antwoorden door en laat u gratis terugbellen voor advies op maat Terugbelverzoek indienen

Cassettedeur

Een garagedeur met een cassettestructuur is een ideale oplossing als u een woning heeft in een klassieke of monumentale sfeer. Door de vlakverdeling krijgt de garagedeur een luxueus uiterlijk. Afhankelijk van de breedte van de deur worden er meerdere rechthoekige vakken verdeeld over de panelen van de deur.

U heeft de keuze uit 4 standaard kleuren, tegen een meerprijs zijn speciale RAL-kleuren ook mogelijk. 

Voordelen van een cassettedeur

Wanneer u kiest voor een cassette garagedeur, dan profiteert u van verschillende voordelen:

Goede thermische isolatie

Onze cassettedeuren bieden goede thermische isolatie. U kunt de deur qua isolatie vergelijken met een 60 cm dikke betonnen muur!

Uitstekende geluidsisolatie

Naast goede thermische isolatie, heeft een cassette deur ook een hoge geluidsisolatie. Hierdoor blijft het geluid van spelende kinderen of blaffende honden buiten uw garage mooi buiten. 

Geeft uw garage een klassieke uitstraling 

Een cassette garagedeur geeft uw garage een klassieke uitstraling. Deze deur ziet er luxueus uit, waardoor u de uitstraling van uw garage echt opknapt. 

Veren met een lange levensduur 

U wilt natuurlijk niet dat de veren van uw garagedeur het binnen de kortste keren begeven. Daarom zijn hebben de veren van onze cassettedeuren een lange levensduur. 

Handmatige bediening of elektrische bediening

Een garagedeur met cassetteprofiel kan bij ons handmatig of elektrisch uitgevoerd worden. Wilt u vanuit de auto gemakkelijk de garagedeur openen? Dan raden we u aan om voor de elektrische bediening te gaan. U opent dan de garagedeur met een afstandsbediening.

Bestellen met de configurator

U kunt uw cassettedeur eenvoudig bestellen met onze configurator. De eerste stap is het kiezen uit vier kleuren: Cassette-9016, Cassette-8014, Cassette-GoldenOak en Cassette-DarkOak.

Hierna voert u de maat van de deur in. Weet u niet zeker welke afmetingen uw garagedeur heeft? Maak dan gebruik van onze inmeetservice. Wij komen uw garagedeur opmeten en geven u persoonlijk advies. 

Bij de laatste stap kunt u aangeven welke bediening u wenst. Tijdens de verschillende stappen ziet u aan de rechterkant van het scherm de prijs meeveranderen. Zo kunt u goed zien hoe duur elke optie is.