Op dit moment hebben we in verband met de sancties in Wit-Rusland te maken met leverproblemen. Hierdoor kunnen we helaas niet onze gewenste leverdatum nastreven.

Wat te doen met uw oude garagedeur?

Heeft u jarenlang met plezier gebruik gemaakt van uw oude garagedeur, maar heeft hij zijn beste jaren wel gehad? Dan is het tijd om uw oude garagedeur te vervangen. Voordat u een nieuwe garagedeur aanschaft, moet u natuurlijk bedenken wat u met uw oude garagedeur gaat doen. In deze blog lichten we uit wanneer u het beste uw oude garagedeur kunt vervangen en wat u met uw oude deur kunt doen.

Wanneer is het tijd voor een nieuwe deur?

Merkt u dat uw oude garagedeur niet meer zo gemakkelijk als eerst sluit? Dat is vaak een duidelijk teken dat het tijd is voor een nieuwe garagedeur. Vaak lonken ook de voordelen van een nieuwe garagedeur. Zo zijn oude kanteldeuren vaak erg tochtig, terwijl nieuwe sectionaaldeuren erg goed isoleren. Ook kunt u met een nieuwe garagedeur kiezen voor elektrische bediening, waardoor u voorzien bent van alle gemakken. 

Doe uw oude garagedeur weg

Bent u eruit dat het tijd is om uw oude garagedeur weg te doen? De volgende stap is om te bepalen wat u met de oude deur gaat doen. Gaat u de deur verkopen? Of laat u de deur afvoeren door een bedrijf? We lichten hieronder de mogelijkheden uit. 

Maak een ander blij met uw oude garagedeur

Aan nieuwe garagedeuren hangt vaak een duur prijskaartje, waardoor niet iedereen een nieuwe kan aanschaffen. Wilt u mensen die het niet breed hebben toch een garagedeur gunnen? Bied ze dan uw oude garagedeur aan. 

Verkoop de deur

Bent u toe aan een nieuwe garagedeur, maar is uw oude garagedeur nog in goede staat? Dan kunt u de oude deur aanbieden op bijvoorbeeld marktplaats. Er is namelijk genoeg vraag naar oude garagedeuren. Verkoop de oude garagedeur voor een leuke prijs en maak een ander blij. U kunt het verdiende geld natuurlijk in uw nieuwe deur steken. 

Laat uw oude deur afvoeren

Wanneer u een nieuwe garagedeur laat monteren, kunt u er vaak ook voor kiezen om uw oude garagedeur te laten afvoeren door het desbetreffende garagedeurbedrijf. Zo bezorgen en monteren wij van Bestelgaragedeur.nl niet alleen uw nieuwe garagedeur, wij voeren ook uw oude deur af. Hierdoor heeft u er geen omkijken naar. U bent dan van alle gemakken voorzien! 

Vervang uw oude garagedeur door een gloednieuwe deur

Vroeger hadden veel mensen een kanteldeur. Deze deuren zijn echter vaak wat onhandig in gebruik. Zo moet u ruimte aan de binnen-en buitenkant van de garage vrijhouden om de deur te kunnen openen. Daarom wordt er tegenwoordig vaak voor een sectionaaldeur gekozen. Deze deuren bestaan uit verschillende panelen die naar boven schuiven. Hierdoor bespaart u veel ruimte. Daarnaast hebben ze een strak design, zijn ze ook elektrisch bedienbaar en isoleren de verschillende panelen erg goed. 

Heeft u nog vragen over garagedeuren?

Bij Bestelgaragedeur verkopen we verschillende garagedeuren. Wilt u uw oude garagedeur laten vervangen door een nieuw exemplaar? Wij monteren de nieuwe garagedeur graag voor u. Wanneer u dit wenst voeren wij de oude garagedeur af. Heeft u verder nog vragen over garagedeuren? Neem dan gerust contact met ons op, we staan voor u klaar.