Helaas kunnen wij door de huidige sancties momenteel geen garagedeuren leveren. 

Voordelen van een garagedeur met loopdeur

Pakt u vaak iets uit uw garage, zoals bijvoorbeeld uw fiets of gereedschap? Dan is het handig als u niet telkens de hele garagedeur hoeft te openen. Hiervoor is de garagedeur met loopdeur in het leven geroepen. Deze aparte extra deur verwerkt in uw garagedeur kan onafhankelijk open. Dit brengt meerdere voordelen met zich mee. Lees snel verder om erachter te komen welke dat precies zijn!

 

Geniet van extra gemak

Het grootste pluspunt van een garagedeur met loopdeur is natuurlijk het gemak dat de deur biedt. Het is niet meer nodig om de gehele garagedeur te openen wanneer u iets wilt pakken. Zo kunt u bijvoorbeeld gemakkelijk uw fiets pakken of even snel de garage in gaan. Over de lange termijn scheelt dit u veel tijd en moeite.

 

Bespaar op uw energierekening

Doordat de garagedeur de grens is tussen buiten en uw woning, gaat er veel warmte verloren wanneer de garagedeur open gaat. Maar wanneer u de loopdeur gebruikt, bespaart u veel energie. De warme lucht kan namelijk maar door een kleinere ruimte naar buiten. U bespaart hiermee dus veel energie, wat u na een tijdje zult merken op uw energierekening.

 

Houd uw garage schoon

In een garage ligt vaak veel zand en stof. Dit kunt u natuurlijk niet volledig tegenhouden met een loopdeur, maar het wordt wel makkelijker. Wanneer u telkens de gehele garagedeur moet openen, komt er veel zand en stof van buiten naar binnen gewaaid. Bij de loopdeur kan dit maar via een klein stukje de garage inkomen. Dit is makkelijker op te vegen, waardoor u uw garage netter en schoner kunt houden.

 

De onderdelen van de garagedeur gaan langer mee

Wanneer u telkens de gehele garagedeur opent en sluit, slijten de onderdelen van de deur vanzelfsprekend sneller. Hierdoor moet u vaker onderhoud plegen en verschillende onderdelen sneller laten vervangen. Wanneer u gebruik maakt van de loopdeur, worden de onderdelen van de deur minder zwaar belast. Hierdoor gaan ze langer mee, waardoor u kosten bespaart.

 

Aan te passen naar uw wensen

Bij Bestelgaragedeur maken wij uw garagedeur met loopdeur volledig op maat. Wij monteren de loopdeur in verschillende type garagedeuren. Zo kunt u ervoor kiezen om de loopdeur in de panelen van een sectionaal garagedeur te laten verwerken. Of wilt u met één druk op de knop uw elektrische garagedeur met loopdeur openen? Maak gebruik van onze configurator en bestel de garagedeur met loopdeur die aan al uw wensen voldoet.